2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 418 پست
ممنون عزیزم . شنیدم مادر اول مخالف بوده ب نظدت چرا ؟؟ یعنی الان نظرش تغییر کرده؟  ی سوال دیگه ...

مادرش فقط لج کرده بود الان واقعا دیده خوبی 

اره تغییر کرده میگه که چرا این دوتا جووون زجر کش کنم بزار به هم برسن 

معرفت و حجب و حیا 

کاربری دست دو نفر 
میشناسمش دیگه 😂😂😂 خب خانومی شما  یخورده لجباز . شیک پوش . سخت کوشی . و سخت پسند  بیش ...

زدی به هدف 👌🏻👌🏻👌🏻😁😁😁 

در مورد موضوع تاپیکمم بگو 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای نگوووووو 🤩🤩🤩 خییییلی باحاللللله

ممنون انشالله سلامت باشین ♥️♥️♥️

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
اررره راضین  به نظرشون دختر محجوب و خانومی هستی

اخه مادرش شنیدم مخالف بوده ب نظرت برا چی؟ الان نظرش تغیرر کرده یا نه؟ 

ب نظرت تو نگاه اول چی من براش جلب توجه کرده؟  ظاهری و یا حتی رفتاری( البته با هم صحبتی نکردیم !)

خصوصیات ظاهری و اخلاقی اون فرد رو میگی؟ بهم علاقه داره؟

قد متوسط سفیدرو ممکنه عینکی باشه 🤔🤔🤔 

مهربون خوش اخلاق خانواده دوست 

اره فک‌کنم داره 

مادرش فقط لج کرده بود الان واقعا دیده خوبی  اره تغییر کرده میگه که چرا این دوتا جووون زجر کش ک ...

شوهرم چشه بی توجهه بهم. فرق کرده 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
خصوصیات ظاهری و اخلاقی اون فرد رو میگی؟ بهم علاقه داره؟

روی حرفای من حساب نکن خواهر 

اولین باره دارم‌حسامو بیان میکنم 😁😁😁

مادرش فقط لج کرده بود الان واقعا دیده خوبی  اره تغییر کرده میگه که چرا این دوتا جووون زجر کش ک ...

ب نظرت چرا لج کرده بوده؟؟ از نظر مادرش چجور دختری هستم؟ 

و اینکه من ی بار ردش کردم ب خاطر مسائلی ب نظرت این باعث شده ک از عشقش کم بشه ؟ حست میگه اون فکر میکنه خودم دوستش نداشتم ک ردش کردم یا خانوادم مانع شدن؟

برا خوشبختید دعا کردم🌸

آفرین 

منم دقیقا حسم‌به ایشون همینه 

قد متوسط سفیدرو ممکنه عینکی باشه 🤔🤔🤔  مهربون خوش اخلاق خانواده دوست  اره فک‌کنم داره& ...

ممنون عزیزم، بنظرت درخواست میده؟ نظرش در موردم چیه؟ و اینکه رشته ای که میخوامو شروع میکنم؟