افرین به چشم زخم اعتقاد داری اهل پز دادن نیستی رو حرفیرکه میزنی هستی شوهرت یا دوما یا دوسال ق ...
بعد ازدواج باهاش میریم نروژ؟😂😂😂😂
خدا از دهنت بشنوه اگه درست در اومد در مورد شوهر بهت گوسفند قربونی میدم
خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊
😂😂واای خدا یعنی واقعا عاشقمه عجب با اون سنش😂 شیطنت خودممم شیطونم فک کنم دو برابرش😂؟
نینا خودت بهم بگو🤗
پیام بهار میاد خاسگاری؟؟ پس ماکی نامزد میکنیم رسما؟؟
راستی برا ارشد ۱۰۰ ۱۱۰ روز وقت دارم شروع کنم بخونم قبول میشم؟؟
من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیونکردم ؛ حتی ایمیلمم یادمنمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
نگوووووو نروژم آرزومه 😂😂😂😂😂 اونم مثل بقیه آرزوی رفتن به کربلا و مکه دارن
خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊
بد نیس خوبه ولی به ازدواج فکر نمیکنه امیدوارم ازم شاکی نشی
شوهرم چشه بی توجهه بهم. فرق کرده
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
دختر خوبی و باادبی هستی اما یه اخلاق بدت اینه زیادصمیمی نیستی درسته؟