2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 418 پست
دقیقا همینه  از دید همه مثل علی انصاریان خدابیامرز شوخم😂😂😂

افرین به چشم زخم اعتقاد داری اهل پز دادن نیستی رو حرفیرکه میزنی هستی 

شوهرت یا دوما یا دوسال قد بلنده خوش برخورده با منطق و با فرهنگه

کاربری دست دو نفر 
😂😂واای خدا یعنی واقعا عاشقمه عجب با اون سنش😂 شیطنت خودممم شیطونم فک کنم دو برابرش😂؟

😂😂😂😂😁😁😁

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم‌جرا احساس میکنم‌بهت فکر میکنه اما ادم درونگرا و ساکت و توداریه بخاطر همون جلو نمیاد 🤔

یعنی دوستم داره؟؟ 

میشه بگی حس میکنی چجور ادمیه از نظر ظاهری؟ 

ب نظرت نظر مادر و پدرش در مورد ازدواجش با من چیه؟

افرین به چشم زخم اعتقاد داری اهل پز دادن نیستی رو حرفیرکه میزنی هستی  شوهرت یا دوما یا دوسال ق ...

بعد ازدواج باهاش میریم نروژ؟😂😂😂😂

خدا از دهنت بشنوه اگه درست در اومد در مورد شوهر بهت گوسفند قربونی میدم 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
😂😂واای خدا یعنی واقعا عاشقمه عجب با اون سنش😂 شیطنت خودممم شیطونم فک کنم دو برابرش😂؟

نینا خودت بهم بگو🤗

پیام بهار میاد خاسگاری؟؟ پس ماکی نامزد میکنیم رسما؟؟

راستی برا ارشد ۱۰۰ ۱۱۰ روز وقت دارم شروع کنم بخونم قبول میشم؟؟

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
میشه منم بگی ... اول بگی من چجور دختریم بعدم بگو حسش بهم چیه و بهم فکر میکنه یا نه

دختر اروم و ساکتی تو جمع 

زیرکی هستی یکم سیاست نداری زیاد حسش دوست داره فکر میکنه شایدم ابراز علاقه کنه

کاربری دست دو نفر 
یعنی دوستم داره؟؟  میشه بگی حس میکنی چجور ادمیه از نظر ظاهری؟  ب نظرت نظر مادر و پدرش در ...

اولین باره دارم حسمو میگم 

ته دلش اره 

قلد بلند و چهارشونه 

پدر و مادرشم دوست دارن سروسامون بگیره 

نه😀😂😂😂

نگوووووو نروژم آرزومه 😂😂😂😂😂 اونم مثل بقیه آرزوی رفتن به کربلا و مکه دارن 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
بعد ازدواج باهاش میریم نروژ؟😂😂😂😂 خدا از دهنت بشنوه اگه درست در اومد در مورد شوهر بهت گوسفند قرب ...

واقعا چشمات دورنگه؟؟؟ 

چه باحااال 

بد نیس خوبه ولی به ازدواج فکر نمیکنه  امیدوارم ازم شاکی نشی

شوهرم چشه بی توجهه بهم. فرق کرده 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
حست بهم چیه؟ ویژگی هامو بگو

دختر خوبی و باادبی هستی اما یه اخلاق بدت اینه زیادصمیمی نیستی درسته؟