2777
2789
عنوان

حس ششمی

| مشاهده متن کامل بحث + 1538 بازدید | 418 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میان ولی دیر حدودا ۲ یا ۳ ماه

مرررررررسی قربونت برم ۲یا۳ماه ک عالیه😍😍

رابطم باهاشون بعدا خوبه؟؟ مشکلی ندارم؟

وااااای نینا راستی خودم و پیام باهم اوکی ایم؟؟ زندگیمونو دوس دارم؟؟؟😪😪

نمیدونم چرا نسبت ب قبل دلسردم نینا کلا نسبت ب زندگی😢

من همون مامای مهربونِ سابقم😊 همون کاربرِ قدیمی که از سال ۹۲ اینجا بود :)) وقتی گوشیمو عوض کردم تاااااازه یادم افتاد ای دادِ بیدا من از کاربریِ قبلیم هیچی رو سیو‌نکردم ؛ حتی ایمیلمم یادم‌نمیاد؛ ازون بدتر حتی خط ۶سال پیشمم دیگه دستم نیست!😑 اینجوری شد که من مجبور شدم دوباره نی نی سایت ثبت نام کنم...
😂😂هیچی نمیزاره اخرش من میشناسمش 😂😂 عروسیم منو ببینه حسش چیه مثلا خوشکل شدم یا چی؟

عزیز جان ی سوال دیگه در مورد رابطه ی دو نفر دیگه داشتم ..

ب نظرت رابطشون چقدر جدیه؟؟ پسره میاد خاستگاریش یا نه؟

دخترتو خیلی دوس داری با دنیا عوضش نمیکنی اره حس کردم ولی ابجیت انگار میخواد یه چیزی بهت بگه 

اره جون میدم براش 

ابجی تنی ندارم 

اما دارم کسیو که برام مثل خواهره 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
ای جانم🥰🥰 من الان در حال سقطم ..سقط سوممه😭خودم فعلا مشکل ندارم جنینام یهو متوقف میشن

ازمایش انعقادی دادی؟؟؟ 

😂😂هیچی نمیزاره اخرش من میشناسمش 😂😂 عروسیم منو ببینه حسش چیه مثلا خوشکل شدم یا چی؟

قطعا دلش قنج میره 😁

ازمایش انعقادی دادی؟؟؟ 

اره گلم همشو دادم شوهرم مشکل اسپرم داره...عمل کرده ولی فکر کنم همچنان به درد نمیخورن

برای گم شدن همیشه نباید  توی کوچه پس کوچه های غربت باشی گاهی وقت ها توی اتاق خودت! میان تک تک خاطراتت گم میشی! اون وقت باید خیلی به عقب برگردی  تا خودت رو پیدا کنی...