2777
2789
عنوان

کیا اقدام هستن

130 بازدید | 10 پست

من کمرم درد میکنه سنمم کمه که بگم از سنم میتونه باشه ولی تو نی نی سایت دیده بودم خانومی میگفت بخاطر اقدام بعد رابطه پاهامو بالا نگه میدارم نیم ساعت کمر درد میارم منم دراز می کشم میتونه کمر دردم از اون باشه 

در این دنیا انسانم آرزوست❤

منم اقدامم ولی جوابتو نمیدونم من نه پاهامو اونقدر میارم بالا نه کمردرد دارم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

آره. من شنیدم مایع انزال حاوی پرستگلندین هست که باعث درد میشه

خواهرم که ماما هست گفت بهم

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد اقدام حالت تهوع دارم روز بعدش نميدونم چرا. اين ماه تازه تصميم گرفتم اولين باره اقدام كردم منتظرم ببينم پري مياد با نه

ببينم تورو...👀.                                                                     ديدمت برو🤣
آره. من شنیدم مایع انزال حاوی پرستگلندین هست که باعث درد میشه خواهرم که ماما هست گفت بهم

آره من خودمم تعجب کردم کار اصلا هیچ کاری نمیکنم تو خونه فقط ذهنم به اقدام رسید میگم شاید از اونه

شما دراز نمیکشی 

چرا،ولی پاهامو اونقدری نمیارم بالا،دراز میکشم بعدم باید برم دستشویی کنم که اسیدی بشه چون ما دختر میخوایم،دخول عمقی و...هم مال پسره

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
نه اتفاقا بالا نگهداشتن پاها واسه کسی که کمر درد داره خوبه کمر دردت چجوریه؟ وقتی میشینی و حالت است ...

آره وقت دراز می کشم خوب میشه ولی وقتی میشیم یه کوچولو درد میکنه

آره وقت دراز می کشم خوب میشه ولی وقتی میشیم یه کوچولو درد میکنه

گودی کمر نداری؟کفش پاشنه بلند یا غیر استاندارد؟ کار زیاد؟ حرکت بد ورزشی؟ وزنه سنگین؟ 

اینا رو بررسی کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز