بله عزیزم کلومفین که عین نقل و نبات پیدا میشه. فرتیل اید هم وقتی گرفتم ۲۲۰ تومن بود و البته یخورده سخت پیدا میشه، فکر کنم الان بالای ۴۰۰ باشه . سابلیمینالش هم یه سابساز بایستی برات با توجه به نیازت طراحی کنه
بعد چطوری بخورم؟ روزی یکی از هر کدوم پریودم بودم بخورم, مرسی خانم گل
من از روز ۳ قاعدگی به مدت پنج شب خوردم. دور اول از روز ۳ قاعدکی تا ۵ قاعدگی شبی یک عدد با دوز ۵۰ ولی دور اولو فقط برا تحریک خوردم و اقدام نداشتیم ماه بعد دوباره از شب سوم تا پنج شب، شبی ۲ عدد یعنی با دوز ۱۰۰ هوردم فرتیل اید باید یه ماه قبل اقدام شروع کنی روزی دو عدد ولی دوز خودش روزی ۳ عدد هستش میخوری تا باردار شی قطع میکنی سابلیمینال هم اگه جنسیت و بیشتر از یک قل بودن برات مهمه لازمه ۱ ماه قبل اقدام همزمان با فرتیل اید گوش بدی
عزیزم یکم توضیح بده دکتر اینا برات نوشته چقد مصرف کردی و باردار شدی این تلقین درمانی چطوری تهیه کنیم
عزیزم من دور دوم باردار شوم کلومفین رو دکتر داد ولی فرتیل ایدو خواهرم که پزشکه توصیه کرد بعد فایل تلقین هم به توصیه اطرافیان بود یکسری کارهای دیگه هم کردم شاید به نظرتون خرافی باشه ولی برا من جواب داد ( مثل نامه نگاری با فرشته زاد و ولد😁) مثلا فایل صوتی تاکیدم رو سالم و صالح بودن دو جنس مخالف بودن بود و من سه قلو باردار شدم یکیش جذب شد و دوقلوهامو خدا بهم بخشید