2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من دیسک کمر دارم شاید دیگه نتونم بعد اینسری باردار شم دوست دارم حداقل بچه هام سه تا باشن از تنها ...

دختر خوب دیسک کمر داری دنبال دوقلویی😢😢😢😢

منکه بدنم سااااااالم بود الان رو به موتم البته من سه تا دارم

یکی بیار حالشو ببر

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
اخه من دیسک کمر دارم شاید دیگه نتونم بعد اینسری باردار شم دوست دارم حداقل بچه هام سه تا باشن از تنها ...

اگه کمک حال هم داشتی باز خوبه من هیچکسیو نداشتم و الان که ۲۲ ماهه هستن هنوز دست تنهام . اگه اصرار داری دستور منو انجام بده به احتمال زیاد دو قلو و حتی ممکنه بیشتر بشه 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
اره بابا واقعا سخته من با یکیش داغونم فک کن دوتا بود ولی بعدش دیگه یباره راحت میشی

یه باره راحت نمیشی میمیری

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
اره بابا واقعا سخته من با یکیش داغونم فک کن دوتا بود ولی بعدش دیگه یباره راحت میشی

هر چی خیر و صلاحته انشالله همون باشه . کلومفین سیترات+فرتیل اید بانوان +یه سابلیمینال که تاکید به بارداری سالم و دوقلو شدن بچه باشه 😊

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
هر چی خیر و صلاحته انشالله همون باشه . کلومفین سیترات+فرتیل اید بانوان +یه سابلیمینال که تاکید به با ...

اینا دارون؟؟مرسی عزیزم اونوقت همسان درمیان یا نا‌همسان

جاوید عشق مامان
اینا دارون؟؟مرسی عزیزم اونوقت همسان درمیان یا نا‌همسان

دو تای اول دارو هستن سومی تلقین درمانی هست. برا من یه دختر و یه پسر شدن خودم همینو میخواستم چون دیگه حوصله ندارم همین دوتا از سرم زیادی هستن 😊

💣بی‌بی چک خوان سایت💣