2777
2789

اه واقعا نمیفهمن یا خودشون و میزنن به نفهمی 

یه زنگ بهم نمیزنه این دیگههههه کیه 

والا همش میگن خب اون زنگ نمیزنه تو زنگ بزن تو پیام بده چقدر من بدم 

اعصاب ادم و خورد میکنن 

چرا قبل ازدواج ننشون بهشون یاد نمیده طرز برخورد با خانما رو 

رو مخ رومخ

واقعا نمیفهمن واقعا تو این قضیه ادمای نفهمی هستن که نمیفهمن واقعا خانوما نیاز به محبت دارن 

گیر یه مشت ..... استغفرالله دیگه اشکم در اومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر بی درک منم از صبح معلوم نیست کجا رفته نه زنگ زده نه پیام داده، به کسیم بگم میگه خودت زنگ بزن، خب اون باید منو درک کنه یکم

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

ننه بیچاره چ گناهی داره ادم باید خودش فهمیده باشه پخته درکل خودش باید اون چیز یااون کارو بخواد که انجام بدم یانه؟

حالا برعکس من از زیادی زنگ زدن همسرم شکایم بخصوص دمه غروبا میاد موقعه امدن سمت خونه

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
هیچی فقط نمیفهمه که من زنشم نیاز دارم یه زنگی تماس تصویری زنک بزنه ریخت من و ببینه و من ریختش و ببین ...

علتش چیه؟؟

اره یه بار دوبار باشه شما زنگ بزنی پیگیرش باشی مشکلی نیست اما مدام همین روال باشه جالب نیست بنظرم تو ارامش مواقعی که کنار همین ازش بپرس علت اینکه تا شما تماس نگیرین ایشون خبری نمیگیرن یا علت اینکه دلتنگ نمیشن تصویری تو طی روز نمیگیره چیه

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
علتش چیه؟؟ اره یه بار دوبار باشه شما زنگ بزنی پیگیرش باشی مشکلی نیست اما مدام همین روال باشه جالب ن ...

میگه کار کار کار

والا من میدونم خیلی وقتا میشینه پست میبینه خیلی وقتا وضعیت میبینه یه بار بهش گفتم من زنتم پنج دقیقه فقط پنج دقیقه 

منم شوهرم همینجوریه   من زنگش میزنم    پیام میدم 

بعضی اوقات که دیگه خستع میشم  میگم بیخالش زنگ و پیام نمیزنم  شبش  گله میکنه میگه عوض شدی 😑

البته توهم یه مدت  ابراز محبت کن زنگ بزن پیام بزن بعد یه مدت کوتاهی ول کن  اگه براش مهم بود بازیعنی خوبه     خودتو خفه نکن باعشقش