2777
2789
عنوان

خسته شدم😔

66 بازدید | 12 پست

دلم گرفته خسته عم دوستان من عاشق شوهرم بودم و هستم ب سختی بهش رسیدم 14سالگی ازدواج کردم خوانوادم رازی نبودن خودم پا فشاری کردم خوانواده ی شوهرم روستا زندگی میکنن و اونموقع همسرم انزلی کار میکرد و ماهی ی بار می اومد منو میدید میرفت ب خواطر کارش من دختری بودم ک کرج زندگی میکردم رفتم روستا، منو خیلی عذیت کردن من هیچکسو نداشتم اونجا سخت بود شب اول عروسیمون من واقعا 😢 بچه بودم نتونستیم نزدیکی کنیم واقعا نتونستم تحمل کنم 😞 خواهر شوهرام گفتن بیچاره داداشم انقدر خرج کرد اخرشم هیچی ب پاک دامنییه من شک کردن میگفتن باید بری دکتر منم نخواستم بیشتر از اون بهم توهین بشه نزدیکی کردیم و کارمون تموم شد داشتم گریه میکردم گفتم حلالتون نمیکنم ک پاک دامنییه منو زیر سوال بردین 😭 خیلی بلا ها سرم اوردن خیلی حرفا بهم زدن الانم ی کینه ای ازشون دارم ک نمیتونم تو صورتشون نگا کنم حالم ازشون بهم میخوره 🤢 الان دیگه خونمون اومده تهران میریم اونجا بهم تیکه میندازه حالم از مادرشوهرم بهم میخوره بدم مییاد ازش کینه ام بزرگ شده من چیکار کنم همش ب کاراشون فک میکنم خودمو عذیت میکنم خودمو عذاب میدم دارم میترکم از حرس 😥 

چندسالته الان؟

فکر کن همچین ادمایی اصلا وجود ندارن

منو لایک نکنید روم ریپ بزنید🥺😂                                                                             《اللهم صلی علی محمد و آل محمد》 5 تا صلوات برای اخرت خودتون بفرستید🙃💟                       

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای بابا چقدربدجنس بودن.والا مادرشوهرای الان شمالی هرکس که میبینم دیگه عاشق عروساشونن.اون قدیما بودکه بدرفتاری...شانس توبوددیگه..شوهرت‌چی ازت دفاع میکنه؟ ،عزیزم‌اگه شوهرت هواتوداره بیخیال هرچی گفتن نشنیده بگیر اهمیت نره

ای بابا چقدربدجنس بودن.والا مادرشوهرای الان شمالی هرکس که میبینم دیگه عاشق عروساشونن.اون قدیما بودکه ...

شوهرمم فقط باهاشون بد رفتار میکنه محلشون نمیزاره اوناعم میگن تو یادش دادی انگاری این کور نمیبینه رفتاراشونو

26

مدرسه میری خودت؟منم همسن توام میترسم ازدواج کنم ازمن خوششون نیادیعنی بدرفتاری باهام.اخه اینطورکه دوست پسرم‌میگه پدرومادرش یه عروسی میخوان که خیلی کاری و تمیزکردنوایناباشه...منم که والاتوخونه لابام دست به سیاه وسفیدنمیزنم.شماگلم اصلاحرص نخورغصه نخور هرچی مفتن فقط بخند.اینجوری حرصشون درمیاد.داداشم قبلاهی تیکه مینداخت اذیتم میکرد منم انقدرغصه میخوردم‌همش گریه ولی بعدیه مرت به خورم‌گفتم ولش کن بابابذارهرچی خواست بگه بعددیگه هرچی گفت اصلااهمیت ندادم فقط یه لبخنر مسخره کننده میزدم اونمحرصش درمیومد ولی من دیگه راحت بودم.شماهم حرفاس دیگرانو به عنت بگیر. باشوهرت جلوشون خوب باش همین .اوناکین اخه بیخیال.به خودت سخت نگیر.😘😘