2777
2789
عنوان

خودم ب عنوان مادر یک پسر ی سری رفتار های مادرشوهرارو درک نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 136 پست
مادرشوهرا همینن دگ...مادرشوهر من زمانی ک بخاد پزیرایی کنه یا کارای خونه ی خودشو کنه دخترش بچه اس و ن ...

قبول نکن غذا از بیرون سفارش بده بزار شوهرت صداش دراد غلط کردن برن خونه دخترشون

من سه سال گذشته...هنوز همونه شوهرم😖😖😖 تو چیکار کردی که جواب داد؟

من 5 ساله

هیچی جواب نمیده

باید بشی مثل خودشون دیگه هی تو گوشش بخونی😁خیلی سخته پیر میشیم تا اینا بفهمن چی به چیه

البته خب اون تصور بد و پلیدی که از عروس داشت تا حدی رفع شده 

ولی واقعا جادوشون میکنن

من مادر شوهرم دائم زندگی همه رو تفرقه میندازه خیلیم کاراش تابلوئه نمیدونم چجوری بچه هاشون نمیفهمن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 5 ساله هیچی جواب نمیده باید بشی مثل خودشون دیگه هی تو گوشش بخونی😁خیلی سخته پیر میشیم تا اینا ب ...

خب برای شوهرت یه حرفی رو هی تکرار کنی جبهه نمیگیره ؟

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
تا اینطور آدم ها اطرافمون هستن جامعه خوبی نخواهیم داشت ازدواج یعنی استقلال یعنی تشکیل خانواده جدید

بله و در کنارش حفظ رابطه های قبلی البته

کسی که نتونه دو تاشو مدیریت کنه یعنی بلوغ فکری نداره فرقی هم نداره کدومو نتونه چه رابطه با همسر چه رابطه با خانواده 

حلالم کنید و خدانگهدار   
کحا عوض شد پستی که تناقصپض داره رو ریپلای کنید اینکه مادری نگران پسرش باشه بعد ازدواج در آرامش هست ی ...

وای خدای بزرگ

مگه بچه است ک نگرانش باشن؟

اگه بچه است اشتباه کردن واسش زن گرفتن و دختر مردمم بدبخت کردن

مرد گنده نگرانی لازم داره؟

لطفا یکم مطالعه کنید

اون مرد چطور میخواد تکیه گاه همسرش و فرزندانش باشه وقتی هنوز بچه ننه است؟

و خدایی که در این نزدیکی است
تا اینطور آدم ها اطرافمون هستن جامعه خوبی نخواهیم داشت ازدواج یعنی استقلال یعنی تشکیل خانواده جدید

اتفاقا جامعه با امثال شما پر از تنفره و حسد

حلالم کنید و خدانگهدار   
قبول نکن غذا از بیرون سفارش بده بزار شوهرت صداش دراد غلط کردن برن خونه دخترشون

دخترشون مجرده عزیزم....من مشکلی ندارم بیان چون بهرحال خونه ی پسرشونه اما کل کارای مهمونی با منه ۱۰نفرن اونا برام سخته منم بعد ۶ماه باردارشدم الان سرگیجه دارم و بی میلم ب غذا اینام جدیدا فتوا دادن ک بریم از این ب بعد😞نمیدونم با خودشون چی فک میکنن خدایی مامانم نمیاد خونمون اما اگ بیاد خودش کارا رو میکنه چون میدونه چ حالی دارم

وای خدای بزرگ مگه بچه است ک نگرانش باشن؟ اگه بچه است اشتباه کردن واسش زن گرفتن و دختر مردمم بدبخت ...

ربطی به ناتوانی بچه نداره حس غریزی مادرانست اگه درکش نکنید و دور کنید هم همسرتون هم مادرش از شما متنفر می شن 

انسان تا آخر عمر از نظر احساسی به والدینش نیاز داره و طبیعیه

حلالم کنید و خدانگهدار   
بله و در کنارش حفظ رابطه های قبلی البته  کسی که نتونه دو تاشو مدیریت کنه یعنی بلوغ فکری نداره ...

ولی من با حرفات کلا موافقم راست میگی خدایی...کاش فقط مادرشوهر منم بفهمه بعد چن سال ک عروسشونم میتونم از پس زندگیمون بر بیام اون دوس داره حتی لباسامو انتخاب کنه

خب برای شوهرت یه حرفی رو هی تکرار کنی جبهه نمیگیره ؟

نه ببین بستگی داره چجوری بگی

به نظرم از مادرشوهرد اینا یاد بگیر

ببین اونا چجوری میگن که تاثیر میزاره تو هم همونجوری بگو

مادر بدبختم که هیچوقت حرفاش رو پدرم تاثیر نداشت خب معلومه منم بلد نیستم

الان از روش مادر شوهر و خواهر شوهر استفاده میکنم دیگه ببین شوهر من یه سادگی داره یمی الکی از خودش تعریف کنه این به عقلش رجوع نمیکنه من اوایل حرص میخوردم که چرا عیب اونا رو نمیبینه عیب منو میبینه حالا فهمیدم منم هی باید بیخودی از خودم تعریف کنم نه اینکه بخوام بد کسی رو بگم وقتی حسابی سرش از خوبی هام پر بشه بعد منم مثل اونا میشم مرجع تقلیدش بعد هر کی رو بگم فلانی بده چشم بسته قبول میکته

اما هنوز خیلی مونده تا اون موقع

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
ولی من با حرفات کلا موافقم راست میگی خدایی...کاش فقط مادرشوهر منم بفهمه بعد چن سال ک عروسشونم میتونم ...

عزیزم خب اوناهم یه جایی اشتباه دارن نگفتم بی تقصیرن شما تو این موارد یه لبخند بزنید و اصلا جواب ندید لباساتون هم خودتون بخرید و هیچ وقت از سلیقه تون یا خودتون جلوی بقیه بد نگید اعتماد به نفستون رو بالا ببرید 

حلالم کنید و خدانگهدار   
وای خدای بزرگ مگه بچه است ک نگرانش باشن؟ اگه بچه است اشتباه کردن واسش زن گرفتن و دختر مردمم بدبخت ...

همینو بگو این بچه نی نی ها اصلا زن میخوان چیکار کنن

دنبال شریک جنسی واسه بچه شون هستن میشن سوهان روح دختر مردم

عزیزم خب اوناهم یه جایی اشتباه دارن نگفتم بی تقصیرن شما تو این موارد یه لبخند بزنید و اصلا جواب ندید ...

اره من کلا لبخند میزنم چیزی نمیگم شوهرم تو این زمینه ها پشت منه حتی بحثم کرده با مادرش.اما مادرش انگار با من دشمنه بدش میاد ک پسرش هوای منو داره چون رک بهم گفته ک چیکا کردی ب حرفت گوش میده خوشبحالت ب حرف من ک نی و فلان در خونشونو تق بست رومون....من ک کارخودمو میکنم اما ب اونا لبخند میزنم فقط

حدس می زنم شما هنوز مادر نیستید ربطی به ناتوانی بچه نداره حس غریزی مادرانست اگه درکش نکنید و دور کنی ...

حس غریزی مادرانه واسه حمایت و از خودگذشتگی واسه بچه هاست

واسه نوزاد

وقتی بچه بزرگ شد باید بره پی زندگیش

نه این همه وابستگی احساسی ک شما ازش دم میزنید

وقتی میگن از همون ۱۸ ماهگی جای خواب بچه رو جدا کنید ک استارت استقلالشو بزنید یعنی چی؟

حالا شما حساب کن مردی با سن(مثلا) بالای ۲۵ هنوز مادرش پیگیر کاراشه و میخواد چک کنه ببینه شاد هست یاخیر

خوشبخت هست یا خیر

و.....

پس استقلال کجا رفت؟

گیرم طرز فکر پسر با مادر یکی نباشه

انتخابها یکی نباشه

پسر با مدل زنش حال کنه

ولی مادر صلاح بدونه ک این زن زندگی نیست

خب ب قول شما مادره دیگه.نگرانه دیگه

حالا تکلیف این زندگی چی میشه ؟؟؟؟

تفکر# لطفا

و خدایی که در این نزدیکی است
2790