2777
2789
عنوان

من چی بگم به این زبون نفهم

246 بازدید | 15 پست

همکارمو میگم 

اومده به خودم گفته اجازه هست با خانواده بیایم منم بهش گفتم نه من شرایط ازدواج ندارم 

دوباره عین چی رفته زنگ زده به خونمون بابامم که فک میکنه اگه من شوهر کنم حالم خوب میشه قبول کرده خیلی معذرت میخام ولی عین خری که بهش تی تاب دادن تو شیفت دیشب به من لبخند میزنه من اول نفهمیدم چرا انقد لبخند میزنه رفتم خونه دیدم که بعله کار خودشو کرده

بار دومه که داره نه میشنوه اخه من با این زبون نفهم چی کار کنم

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی با خانوادش اومدن و ضایع شدن میفهمه ی من ماست چقد کره داره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

کار بابات بدتر بوده که بدون مشورت باتو قبول کرده،نمیدونم چکار باید کنی

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
چرا نمیخوای؟  چن سالته؟  شغلش چیه؟

همکارمه دکتره 

چون من هنو رهامو فراموش نکردم 

خودم 21

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳

عاشق ببم جان عااااااشق 

درک کن 

اگه پسر خوبی یکم رام شو در قلبتو روش بگشای😆

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
ی مدت نرو سرکار گوشی هم جواب نده

باورت میشه نمیتونم  تازه یه کنفرانس سختم دارم 

کار بابات بدتر بوده که بدون مشورت باتو قبول کرده،نمیدونم چکار باید کنی

میخام خفش کنم

پسر عموت که میخاستی الان چیکار میکنه و در چه حال که تو اینطوری داری بخاطر خودت عذاب میدی؟

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
همکارمه دکتره  چون من هنو رهامو فراموش نکردم  خودم 21

وای من عاشق این موقعیتم. دلم یهو واسه اون موقعا که مجرد بودم تنگ شد چه لذت داره حال این آدما رو بگیری. 

امروز روز منه