2777
2789
عنوان

بازدعوا😥

295 بازدید | 19 پست

توپیروتاپیک قبلیم که آش نخورده ودهن سوخته شدم ایندفه زنگ زدم به پدرشوهرم منطقی که منومثل دخترش میدونست توضیح دادم که منظورم اونانبودن وجفتتون خونوادمید(شوهرم وخونوادش)اصلامن تودعوادخالتی نمیکنم ولی دوس ندارم درباره من بدفکرکنیدوخواهرشوهرجالب نبودوضعیتی که گذاشت برامون.باباشم یکم نصیحتم کردوعین همیشه خوب ومهربون قطع کردولی نیم ساعت بعدش خونوادش مادرش زنگ زده به پسرش به جفتمون توهین ودشنام داده وجنگ بزرگ به پاکرده اعصاب شوهرم ریخت بهم شایدنبایدتماس میگرفتم ولی دوس نداشتم یه باباش که منودخترش میدونست ذهنیتش ازمن خراب شه همین ولی فکرکنم دخترشوبراتوهیناش دعواکرده که مادرشوهرم زده هرچی دلش خواست گفت به شوهرم☹☹☹☹☹

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

اگه شماره ی خارشور و جاری رو سیو نکنین خیلی از مشکلات حل میشه چون دیگه استوری های احمقانه رو نمیبینین

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقد تنش 

من با خود شوهرم دعوام میشه مث ادمای مریض میشم دیگه کشش ندارم با کسی دیگه دعوا کنم

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
اگه شماره ی خارشور و جاری رو سیو نکنین خیلی از مشکلات حل میشه چون دیگه استوری های احمقانه رو نمیبینی ...

من کاری ندارم ولی شوهرم چی اون دیدکه تووضعیت بما خرونسبت داده توهین رک ملارک میگن نه دوپهلو کلاهرحیوونیوبمانسبت داده شوهرم که وضعیت خواهرشومیبینه

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
من کاری ندارم ولی شوهرم چی اون دیدکه تووضعیت بما خرونسبت داده توهین رک ملارک میگن نه دوپهلو کلاهرحیو ...

اون ببینه 

کلا مردا ب خودشون نمیگیرن عزیزم 

بیخیال باش

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
وای چقد تنش  من با خود شوهرم دعوام میشه مث ادمای مریض میشم دیگه کشش ندارم با کسی دیگه دعوا کنم

من دعوانداشتم همش پامن وسطه نمیدونم چیکار شوهرخواهرم بس کارای شوهرموبه زنش گزارش میده اونم انتقال میده به همه باچهارتاحرف روش باعث این دعواشدولی من اومدم شدم مقصر

بیخیال گلم.

برو کیف تو دلیتو کن.بشین با گلپسرحرف بزن ب این چیزاهم فکرنکن.

براساس تجربه میگم.استرسای الان میشه نق نقای بعدا نی نی.هم نی نی اذیت میشه هم خودتون

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
اون ببینه  کلا مردا ب خودشون نمیگیرن عزیزم  بیخیال باش

نه والاریخت بهم ازبچه بازی خواهرش کلاسه روزهیچی درست نخورد

ای وای چه حوصله ای دارن همش دعوا میکنند خانواده شوهرت.😵

منونمیخاستن همون اول الان منتظریه حرکتن

بیخیال گلم. برو کیف تو دلیتو کن.بشین با گلپسرحرف بزن ب این چیزاهم فکرنکن. براساس تجربه میگم.استرسا ...

نمیتونم ولی حرفت درسته

نمیتونم ولی حرفت درسته

بخاطر بچت بتون.

هربار ک یادش میفتی رو کاغذ صلوات رو بنویس وبخون.فکرتو درگیر زیبانویسی کن تایادت بره

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.