2789
عنوان

غم بزرگ من

250 بازدید | 21 پست

بچه ها از فکر علی انصاریان فکر مادرش در نمیام مادرم که مرد همش میگفتم حیف که نیست این لحظه شادی بچه هام ببنیه مثلا 

برای انصاریان هم همش حیفم میاد خیلی ناراحتم چند روزه کارم گریه است

من بلدم احساساتم کنترل کنم 

ولی واسه انصاریان خیلی ناراحتم این همه فیلمش با مادرش 

تو فکرم الان مادرش چه میکنه

من هواپیمایی که سقوط میکرد هنرمندی میمرد ناراحت میشدم ولی خودم کنترل میکردم ولی واسه انصاریان انگار کسی از نزدیگان 

دعوام نکنید بگید چه گنم

خودم خیلی غم و غصه دارم تو زندگی 

تاب این یکی ندارم دلم میخواد بیخیال بشم همکارام دوستام فقط روز اول ناراحت بودن باورتون میشه سرم میزارم روی بالشتدخوابم نمیبره فقط گریه  

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد

خیلی مادر دوست بود. واقعا حیف بود

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخواد دلت برای مادرش بسوزه عزیزم خدایی نکرده بدون خودت هم میمیری دور از جون بچه هات اونا هم از این دنیا میرن این یه حقیقته😐 پس نیازی نیس اینقدر دل بسوزونی و گریه کنی خودت هم موندگار نیستی 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

وای وای منم هر وقت خنده‌هاشو می‌بینم افسوس می‌خورم، حیف اون خنده‌ها که رفتن زیر خاک 😢

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خدا بیامرزتش. خدا اموات همه رو بیامرزه این روزا آشنا و اقوام ما زیاد از دست رفتن. انگار مردن ام عادی ...

قبلا ها یکی به زور میمرد. سال تا سال خبر مردم نمشنیدیم. ولی الان مردن عادی شده. همه عادت کردن. سریع قبول میکنن

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
میری حموم غسل صبرکن خرمابخور گلاب بو کن ایناغموکم میکنه عزیزات سلامت باشن عزیزم...براش فاتحه بخون... ...

ممنونم جانم

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد

من‌ یکساله‌ پسر عمه جوونم از دست دادم😔

از اون روز فهمیدم داغ یعنی چی😢😢

و حال رو روز عمه ام‌کمتر از مرگ‌نیست😢😢

هر وقت یاد پسر عمه ای ناکامم میفتم

اشک‌ چشامو میگیره.

ای کاش من مرده بودم حمید عزیزم ‌داغتو نمیدیدم😔

▂▃▅▇█▓▒░ أڱږ ڪښي خِؤآښٺ ݦثٌݪ:عَږۅُُښڪ بَأټ ږڣټآږ ڪݩہ—ټۅ:(آݩأبَِݪ): بَّآۺ💀🔥⛓️️ ░▒▓█▇▅▃▂
ما تواین کرونا 6 نفر از اشناهامونو از دست دادیم 

خدا رحمتشون کنه. چقدر زیاد 

خدا صبرتون بده. 

من‌ یکساله‌ پسر عمه جوونم از دست دادم😔 از اون روز فهمیدم داغ یعنی چی😢😢 و حال رو روز عمه ام‌کمتر ...

خدا رحمتش کنه