2789
عنوان

غم بزرگ من

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 21 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خدا رفتگان همه رو بیامرزه زیاد نزدیک نبودن اما ب هر حال از آشناها بودن و واقعا ناراحتی و غصه داره.&n ...

غم نزدیک خیلی سخته. من مادر فوت شده. بک سالی هست.‌

برای خودم خیلی سخته. ولی دایی و خاله اصلا براشون مهم نیست. 

چه میشه کرد

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
 غم نزدیک خیلی سخته. من مادر فوت شده. بک سالی هست.‌ برای خودم خیلی سخته. ولی دایی و خاله اصل ...

خوا رحمتش کنه

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد
 غم نزدیک خیلی سخته. من مادر فوت شده. بک سالی هست.‌ برای خودم خیلی سخته. ولی دایی و خاله اصل ...

خدا بیامرزه. خدا بهتون سلامتی بده. ولی باید ساخت هممون ی روزی میریم. آدم از یه ساعت بعدش خبر نداره دیروز د داره سوخت و سوز نداره 

خدا بیامرزه. خدا بهتون سلامتی بده. ولی باید ساخت هممون ی روزی میریم. آدم از یه ساعت بعدش خبر نداره د ...

بله. ممنون. 

دنیای بی وفا و بی رحمی شده. 

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
خوا رحمتش کنه

ممنون