2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حالا یه مدت قرض بده مام استفاده کنیم

لااله الا الله 

خا مال تو😐

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
وایسا اول که ایسگام کردی؟؟ دوم اینکه تو سایت یا فضای واقعی؟؟ سوم اینکه کل ماجرارو مفصل بگوووووو

ایستگاه چیه 

اون حسین و شیرین دل دارن 

من دل ندارم 😔😶

تو مجازی 😶😶

مگه مجازی حساب نیست 😐😐

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
اصن نخواستم شب بیا دنبالش ببرش

😑❤

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
من فکر کردم واقعا داری ازدواج میکنی😑😑 مسخره😒😒😂😂😂😂

خوب مجازی 

کم کم واقعی میشه 

قول سال جدید رو دادن 😶😶

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

سلامممم من تازه عضو شدم 🌻🌻🌻منو جمعتوووون بپذیرررین

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
پس چرا منو تگ نکردی بیام نامرد😐😕خدایی چجوری اسم بیستاشونو یادت میمونه ول کن همون تو هرجا رفتی منو ...

😂😂 خو چ بدونم من نمیدونستم تعداد محدوده گفتم بعدا میگمت 

ب سختی😂😂

حالا اینجوری عمل میکنم

اول خودم میبینم عکسو

بعد شما رو تگ میکنم

بعد بیستاییا رو😂😂