2777
2789
😎😎😎😎هوش سرشار من شیلا

دمتم جيز🔥

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
خودت بریدی دوختیا  البته الان مادرشوهرها کلا هیچ کاره ان🤪🤣🤣

دیگه خودت میدونی من راضی پسرتم راضی اگه دوست داری توام راضی باش دوست نداری ما کار خودمونو میکنیم باز😂😂

ن بابا عشقم تو تاج سری اصلا تو برو بگو ی لیوان آب بیار فورا میرم میارم😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@آنیدـپ بهبهونی

@maleka120  رامزی

@هدوءبیکران دخترک زادگاه پدریم😎

@turk_sonay دخترک بناب😘😍

@مدیسا1365 خانوم دزفولی😍

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
دیگه خودت میدونی من راضی پسرتم راضی اگه دوست داری توام راضی باش دوست نداری ما کار خودمونو میکنیم باز ...

جیگرتو عشقم اصلا پسرمم دادم بهت حلالت😘😘😜

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
@flfli    شیراز😀 @turk_asana    ترک نمدونم کجا تبریز؟🥴 @00نازلی00 &nb ...

اسانا پست پایین گفتم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
جیگرتو عشقم اصلا پسرمم دادم بهت حلالت😘😘😜

😂😂 لی لی لی لی

البته اگه چشاش مثه چشای تو باشه میپذرم در غیر این صورت فرد مورد نظر پس فرستاده میشود😁😂🤭

[QUOTE=176109531]@آنیدـپ   بهبهونی @maleka120  رامزی   @هدوءبیکران   دخترک زادگاه پدریم]

@120maleka  

اسانا پست پایین گفتم

میسی زینب هی تقلب می رسونی😀😀

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
میسی زینب هی تقلب می رسونی😀😀

برو تقلب😂😂😂😀کی رفتی اصلاحش کردی

😂😂 لی لی لی لی البته اگه چشاش مثه چشای تو باشه میپذرم در غیر این صورت فرد مورد نظر پس فرستاده میش ...

چشماش ورنگ پوستش کپ منه میخوای عکسشو بذارم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
برو تقلب😂😂😂😀کی رفتی اصلاحش کردی

سرعتتم بالاست میدونی😎😎😎😎

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂
ریپ نشدی جووووون نوکرتم😉 ماگتلچ تعای اسویلچ محروگ صبعه ماییتی😐😂

یما اتنسیت عله محروگ اصبعه😋😋😋😋😋😍😍😍😍😋

فدوتامممممم