من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
چرا من ک وسطشونم تفنگ ندیدم 😐چ چیزایی از خودتون درمیارین مگه الکیه هرکی رامیره ی تفنگ ب کمرش باشه
سو قصد به یک زن سقزی توسط همسرش یا تفنگ ربوده شدن بچه شش ساله سقزی شو قصد به کارگران معدن با اسلحه اخبار تون میگن دروغه؟ من دوست سقزی دارم عاشق همیم ولی واقعیت و گفتم ربطی به ملیت نداره
سو قصد به یک زن سقزی توسط همسرش یا تفنگ ربوده شدن بچه شش ساله سقزی شو قصد به کارگران معدن با اسلحه ا ...
از این خبرا همه جای ایران هست بعضی از روستاییا تفنگ شکاری دارن واسه کبکی خرگوشی چیزی ولی اینکه همه براشون اب خوردن باشه و همه رو جمع میبندی اینطور نیست