پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
عزیزم اگه به قانون جذب اعتقاد داشته باشی حتما جواب میده برات، خیلیا از ساب نتیجه گرفتن
ولی خب حوصله میخاد 🤔😐
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
برو کانال داره همین خانومه درمورد سابلیمینال تو کانال مطالعه کن بیشتر متوجه میش گلم ...
تو تلگرامه?
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من موقع خواب پلی میکنم میذارم تو گوشم، خیلی راحته، حتی تو خواب هم باشی بذارش روی یکساعت خودش بعداز یکساعت قطع میشه. تو خواب هم باشی جواب میده برات.. چون ناخودآگاه همیشه بیداره اون پیامها رو تو ذهنت ثبت و ضبط میکنه
من موقع خواب پلی میکنم میذارم تو گوشم، خیلی راحته، حتی تو خواب هم باشی بذارش روی یکساعت خودش بعداز ی ...
ممنون امیدوارم موثرباشه برام😘