2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 34 پست
مشکلم اینه ک همش توخونه ام.بابام بهمه گفته دختر ته تغاریم کوچیکه من بیست سالمه هااا مردم فک میکنن 13 ...

خوب 20 سال کوچیکه دیگه وقت ازدواج نیست ...بشین درس بخون برو سرکاری برو تو اجتماع بهترین نصیبت میشه

خو توضیح بده،شاید این گرفت😂

عزیزم سابساز میاد یه فایل مخصوص رو یکسری از پیام‌ها و تاکیدات مثبت راجع به خواسته ای ک داری میذاره تو سابت، روزانه حدود یکساعت باید فایل رو بذاری تو گوشت و باهنذفری گوش بدی نیاز نیس تمرکز کنی و گوشش  بدی میتونی  همزمان چت کنی یا آشپزی کنی یا با کسی صحبت کنی یا... هربار که اونو گوش میدی هزاران بار اون پیام‌ها وارد ناخودآگاهت میشن و کم کم باعث باور ذهنت و جذب خواسته ات میشه 

من خدارا دارم💝

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سابلیمینال، ازیه جای معتبر خریدم 

چی هس چیه چجوره بمنم بگووو

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
خوب 20 سال کوچیکه دیگه وقت ازدواج نیست ...بشین درس بخون برو سرکاری برو تو اجتماع بهترین نصیبت میشه

دوستام بچه هم دارن

خاستگاردارم ولی کمه.اونام میان بابام ردمیکنه

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
مشکلم اینه ک همش توخونه ام.بابام بهمه گفته دختر ته تغاریم کوچیکه من بیست سالمه هااا مردم فک میکنن 13 ...

بابا بخدامن۲۹سالم شده بتازگی،اما هنوز نمیذارن تنها برم بیرون، مگه داریم آخه؟فقط بامن اینطوری بودن چون آخری ام،گناهم چیه آخه؟ چطور بفهمونم بهشون

بابا بخدامن۲۹سالم شده بتازگی،اما هنوز نمیذارن تنها برم بیرون، مگه داریم آخه؟فقط بامن اینطوری بودن چو ...

ته تغاریا جورکشن حمالن ولی یذره اختیار ندارن

من چون خاهرام 25سالگی رفتن بابام گندمیزنه ب موقعیتای من ک20سالمه

به حق چیزای نشنیده🤭اگه درست فهمیده باشم فقط به یه سری جملات مثبت گوش میدادی،مگه میشه آخه😐

ب نظر من تبلیغه خیلی وقته این خانم میگه از همین سامبی...

بازم نمیدونم

خدایاا اونایی که دوستشون دارم کنارم باشن و حالشون خوب باشه چون حالم فقط با اونا خوبه🌹
به حق چیزای نشنیده🤭اگه درست فهمیده باشم فقط به یه سری جملات مثبت گوش میدادی،مگه میشه آخه😐

عزیزم اگه به قانون جذب اعتقاد داشته باشی حتما جواب میده برات، خیلیا از ساب نتیجه گرفتن

من خدارا دارم💝

برو کانال داره همین خانومه درمورد سابلیمینال  تو کانال مطالعه کن  بیشتر متوجه میش گلم 

من خدارا دارم💝
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز