2789
عنوان

خواستگار

861 بازدید | 34 پست

ذکری واسه اومدن خواستگار

زیادشدن خواستگار

خودتون جواب گرفته باشید

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

ربنا هب لنا من ...

فرقان ۷۲ هست فکر کنم

تو قنوت زیاد بگو

البته خودم نتیجه ای نگرفتم ازش

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم من از ذکر جواب نگرفتم ولی از سابلیمینال اره😁♥️

چی😑😑متوجه نشدم

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
عزیزم من از ذکر جواب نگرفتم ولی از سابلیمینال اره😁♥️

جدا؟

از چه سابی؟

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
خداییش دست بردارید از این چیزا  تو جامعه باش ...سروزبون داشته باش هزار نفر میریزن

مشکلم اینه ک همش توخونه ام.بابام بهمه گفته دختر ته تغاریم کوچیکه من بیست سالمه هااا مردم فک میکنن 13سالمه.ازفامیلای دورمون اومده بودن خونمون منودیدن گفتن مادرشوهرت خوبه?با خاهرم ک تازه ازدواج کرده بود اشتباه گرفتن بعدگفتم من اخری هستم ازتعجب شاخ دراوردن ک ن بابا بازم دختر هس تو این خونه😂😂