2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

268 بازدید | 31 پست

بچه هامن ریزش مو داشم رفتم دکتر گف مستعد تنبلی  تخمدانیو باید وزن کم کنی اخه تپلم هستم 

بد ممکمه بچه دار نشم برای تنبلی تخمدان؟ 

الته تازه ۲۰ سالمه ولی در اینده دوست دارم بچه داشته باشم ازدواج کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امکانش هست..این تنبلی جوریه که  میبینی با همون اقدام اول باردارشدی ...یا سالها درانتظار بارداری میزارت....کلا چیز مضخرفیه

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔

عزیزم کاهش وزن تنها راهته 

ینی حتمن باید وزنت کم شه بدش اقدام کن واس بارداری 

منم تنبلی داشتم کلی ورزش کردم سعیمو کردم تا چربیای شکم و کمرمو کمتر کنم خدارو شکر جواب داد 

البته بگم ک 6 ماه اقدام بودم بخاطر همین تنبلی باردار نمیشدم 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

امکانش هست..این تنبلی جوریه که  میبینی با همون اقدام اول باردارشدی ...یا سالها درانتظار بارداری ...

دقیییقا😭☹️

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
چندکیلو کم کردی چ رژیمی گرفتی چند ماه؟

رژیم نگرفتم گلم ولی ورزشای شکمی خیلی انجام دادم مث حلقه و دراز نشست

پیاده روی و رقص هم داشتم 

نوشابه و شیرینی کمتر میخوردم ولی خب گرمیجات واس اقدام هم خودم میخوردم هم شوهرم 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

منم تنبلی تخمدان خفیف دارم ، اما لاغرم منم ۲۰سالمه و متاهلم

نگرانم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

علائمش چیه؟من مجردم ولی میگن اونایی که تنبلی دارن معمولا پوست صورتشون مستعد جوشه منم خیلی جوش میزدم الان با یه دمنوش دارم کنترلش میکنم و جوش نمیزنم ولی اگه دمنوشو قطع کنم و دیگه نخورم دوباره شروع میشه😢

اینم بگم پریودم منظم و همیشه سر وقته ریزش مو هم ندارم.علائم دیگه ای هم داره؟