اول ارد رو تفت دادم بعد روغن ریختم با روغنم تفت دادم، بعدش نصف لیوان شیر رو با شکر و زعفرون حل کردم اضافه کردم ب ارد، بعدش اینقد هم میزنی تا از ظرف جدا شه ، خیلی خوشمزه میشه
مدلی که من درس میکنم یه ذره حوصله میخواد،۶ لیوان ارد،چهار لیوان روغن،۴ لیوان شیر،۵ لیوان شکر،۳ لیوان اب برا شیره،یه قاشق پودر هل،این نسبتهای اصلی هستش،طعمشم وابسته به هل هس،شیر وروغن رو میزاری جوش میاد ارد وکمکم اضافه میکنی ،شروع میکنی به تفت دادن زیر گاز باید شعله کم باشه ظرفتم نچسب.حودو یک ساعت هم میزنی ،رنگش که تغییریافت میزاری شیره رو روش مریز ،یه چن قاشق گلاب،وپودر هل واخر سر اضافه میکنی زیاد هم نمیزنی،زعفرونم دلبخواهی،چون کارش سخته من رو اجاق زمینی میپزم یعنی خوشمزه ترین حلواس به نظر من،