2777
2789
عنوان

بیان تگ بازی...

| مشاهده متن کامل بحث + 3133 بازدید | 909 پست
@nazbanoo8300     @flfli     @fftt     @غزلبانو38   &nb ...

سلام قربونت❤❤

چ خبرا نگین جان امتحانات کی شروع میشه

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
ولک زشته!!   من نامحرمم دیونه!! کوکا!! اقاااا چرا بزوور میخوای زنم بدیننن!!! اه و وایلااا &nb ...

اعی خدا باورت میشه چقد ب خودم تف و لعنت فرستادم بعد ک رفتم بیوگرافیتو دیدم فهمیدم قصدت ایسگا کردن من بود عنچوچک😐😂😂😂

اصن حواسمم نبود زدی دختر ابادانی 

حافظم شده اندازه حافظه ماهی خیر سرم فردا امتحان ریاضی دارم ک ب حول و قوه ی الهی تر میزنم👌🏻😐😂😂😂😭

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عششششق فدای تو بشم من❤️❤️❤️

خدانکنهههه جیگرر

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
سلام گلم خوشم اومدازمرام ومعرفتت که ناراحت شدی پشت سرم بدگفتن دمت گرم خوشبخت باشی😘

سلام زندگی

فدات مرسی😘🥰

گفتمت ک تبادل نظره و محترمانه

عشقی ک

ممنونم همچنین😘

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

اعی خدا باورت میشه چقد ب خودم تف و لعنت فرستادم بعد ک رفتم بیوگرافیتو دیدم فهمیدم قصدت ایسگا کردن من ...

نیوش از دوست‌پسر بیش‌فعالت چه‌خبر؟🤣

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
سلام زندگی یکی فردا ولی از چهارم🥺

نگران نباش خوب میشه

فقط تو امتحان داری تگ بازی چیه🤨🤨🤨

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
نگران نباش خوب میشه فقط تو امتحان داری تگ بازی چیه🤨🤨🤨

اممممم🙄

تربیت بدنیه فردا

عب نداره😐🙄🙄🙄🙄🙄

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///