2777
2789
عنوان

عاهم/

| مشاهده متن کامل بحث + 4478 بازدید | 988 پست
اینع عمش/ بتگش این پستتم ریپ کن ببینع عمشو/ اخع دلش تنگ شدع برا عمش/ https://uupload.ir/fi ...

تو روحتتتت😂😂😂😂

بیا عمتو ببین @nafasبلای۲  

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
......نمیفهمی الماس نمیفهمی ..... این هستی کجاست

هوم بحثو عوض کن/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چی خوشم نیاد عنتر؟ هرجا برم اخرش بر میگردم پیش خودتون🖕🏿😑 هیچی بیکار خسته دلتنگ نمیدونم ی ...

جات تو دلمونع ک/

واس چی چیشدع نیوش/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
بده منتظرم میخام برم بکپم👌🏻😐

😐😐😐😐😐

بچه هام خوبن  فداتشم. 

یادی نمیکنی اون حرف رو زدم😁

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
ای خدا....میفهمم....خدا کمکتون کنع..من کلا بدنم ضعیفع...چون وااقا هیچی نمیخورم جز برنجو مرغ../

مرسی عشقم همچنین

خب بخور دیگه عهههه😠😠😠توام مث منی 

من هیچی نمیخوردم کم خونی شدید گرفتم الان قرص میخورم همش در حال خوردنم❤😐گشنمه همش

گوشت قرمز بخور خب 

گردو بادوم پسته از این مغزا زیاد بخور

نخوری میام شهرتون میزنمتااااا

زارتان و زورتان🖕🏿😑😤

دعنت😁😁

ن من نمیدونستم😔😔 وای الان حالت خوبه؟ بهتری؟ چی شدی تو اخه؟ از کجا گرفتی؟؟؟  واااای نگاااار ...

فداسرت....اون روز روز اول مریضیم بود....بخدا میخوندم....دروغ نگفتم..ولی الان نا ندارم حتی بشینم...دلم درد میکنع الان...یکم دیگ از برگه استعلاجیم عکس میگیرم میفرستم برات ..نگی دروغ میگم/

تو روحتتتت😂😂😂😂 بیا عمتو ببین @nafasبلای۲    

/

وای نگار گفتم چیزی نگم که درس بخونی و اینا

بعدم گفتم بیام سراغت بگم درس میخونی؟

شاید ناراحت بشی که چرا همش میگه درس 

ازم فرار کنی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وای الهی خدایا😢😢😢

کلی ناراحت و نگرانت شدمممم

الان دکتر چی بهت گفت؟

چقد دیگه خوب میشی؟🥺🥺🥺

وای وای وای وای بر من🤦🏻‍♀️

مرسی عشقم همچنین خب بخور دیگه عهههه😠😠😠توام مث منی  من هیچی نمیخوردم کم خونی شدید گرفتم الا ...

خخ فدای تو بشم من اخع...ک انقد مهربونی...توم بخوریا باش/

جات تو دلمونع ک/ واس چی چیشدع نیوش/

دورت برقصمممم♥️💃🏻😂

نمیدونم حالم داره از خودم بهم میخوره:/😐💔

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
عمم اینو ببینه خودشو میکشه😂😂😂😂

عمتع عزیزم...خودش نمیخاد باور کنع /

😐😐😐😐😐 بچه هام خوبن  فداتشم.  یادی نمیکنی اون حرف رو زدم😁

خب پس خداروشکر

کدوم حرف؟😐😂😂😂

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯