2777
2789
عنوان

عاهم/

| مشاهده متن کامل بحث + 4478 بازدید | 988 پست
وای نگار گفتم چیزی نگم که درس بخونی و اینا بعدم گفتم بیام سراغت بگم درس میخونی؟ شاید ناراحت بشی که ...

فداتشم سارا...خوب میشم...فقط روحیم صفرع صفر....میگم نکنع بمیرم..اخه دکتر گفت گوارشمو درگیر کردع....هوووف...نگو اینجور تورو خدا......خودت میدونی ک چقد عزیزی برام/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دورت برقصمممم♥️💃🏻😂 نمیدونم حالم داره از خودم بهم میخوره:/😐💔

چرا دلیلش...هوم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
😂😂😂😂😂😂پارههههههه

نشو/

پاره نشو/

کی بدوزتت/

منظورم پروژتع.....اشتب تایپی بود..ن...چرا فک میکنی انقد خنگم/ شاید بخندی..ولی با من ن   بگذری ...

نه من هیچ وقت فکر نکردم که خنگی گفتم شاید اشتباه گرفتیم 

نگار من که همش با تو میخندم 😐😐

من نگار واقعا متوجه نمیشم جای دیگه می خندی ینی چی؟

من ب خدا جایی ندارم ک برم توش بخندمم تازه

شاید باورت نشه ولی حتی به محیا هم 

ن پیام دادیم ن چیزی 

من به شدت درگیر امتحانامم و البته خب جواب 

ازمون استخدامی اومده بود بهش پیام ندادم 

که بگه سر جواب ازمونم پیداش شد 😐

تازه امروز بهش پیام دادم 

الان تو از من ناراحتی؟

دعنت😁😁

گازان و گوزان🖕🏿😑😂😂

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
نگار کرونا گرفتی مگه؟؟؟؟؟؟

جواب تست خونم مثبت بود/

ازمایش ریمو امشب دادم..اخر شب جوابش میاد.../

ولی همین ازمایش خونع میگ کروناس....امشب دیگ قطعی مشخص میش...بابام میگ اصن شاید اشتباه کردن اینا...الکی دلخوشی میدع....دکتر گف اگ کرونا باشع گوارشتو درگیر کردع..هرچند دکتر گفت ازمایش خون وقتی میگ کروناس ینی کروناس...اما خب بابام باورش نمیشع/

تو دیه...

بیتربیت/

نه من هیچ وقت فکر نکردم که خنگی گفتم شاید اشتباه گرفتیم  نگار من که همش با تو میخندم 😐😐 من ...

ن عزیز...بیخی....فقط هنو باورم نمیشع اینقد فاصلمونو/

فداتشم سارا...خوب میشم...فقط روحیم صفرع صفر....میگم نکنع بمیرم..اخه دکتر گفت گوارشمو درگیر کردع....ه ...

ن دوووور از جوووون اینجور نگو عهههه

چیزی نیس دوباره حالت خوب میشه نگران نباش

استرس تازع سیستم ایمنیت رو میاره پایین

با انگیزه باش پلنگم تو ک سنی نداری 

اووووه کلی روزای خوب هس قراره بیاد 

کلی خنده و حال عالی من مطمئنم 

اصلا نگران نباش عشق دلم برات کلی دعا میکنم 

دارو هات رو سر وقت بخور و به خودت خیلی خوب برس

جواب تست خونم مثبت بود/ ازمایش ریمو امشب دادم..اخر شب جوابش میاد.../ ولی همین ازمایش خونع میگ کرون ...

ای وای 

نگار مواظب خودت باش توروخدا🥺

فکرای چرت نکنیا بدتر اثر میزاره روت 

خیلی از اشناها دیدم کرونا گرفتن خوب شدن زودی خوب میشی من میدونم