2777
2789
عنوان

عاهم/

| مشاهده متن کامل بحث + 4478 بازدید | 988 پست
چرا دلیلش...هوم/

نمیدونم حس میکنم دارم خیانت میکنم😐😐

ی پسره ای همش میاد دایرکتم دوسته دوسپسره دختر داییمه😐

پیچیدست ولی سعی کن بفهمی😑

همش چرتو پرت میگه میخاد باهاش باشم ولی ولی من خعلی بچم اونم همش اصرار داره از طرفی هم با رل دختر داییم هم مثلا حرف میزنم و باهاش صمیمی دوس ندارم ازم دلخور شه ک چرا دوستشو بلاک کردم😭😭💔

هستی خر در جریانه😭💔

نه دلم میاد بلاک کنم نه میخام باهاش بمونم 

پسره هم شبیه گوهه گووووه

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب تست خونم مثبت بود/ ازمایش ریمو امشب دادم..اخر شب جوابش میاد.../ ولی همین ازمایش خونع میگ کرون ...

منم ی بار آزمایش خون دادم بهم گفتن مثبته دقیقا دو هفته قبل کنکورم بودش وای خیلی بد بود 

خودم نرفتم جوابش رو بگیرم ولی بابام و مامانم

برا اینکه روحیم حفظ بشه الکی بهم گفتن منفی هس

ولی باید برای احتیاط قرنطینه شم 

منم تو اتاقم خودمو قرنطینه کردم دارو و همه چی 

مصرف کردم و کلی هی چیز میخوردم

دارو هاش بیهوشم میکرد از بس قوی بود 

ولی بعد ۴ الی ۵ روز حالم خیلی خوب شد 

اصلاااا نگران نباش ازمایش مثبت چیز بدی نیس 

تازه هیچ کس از خانوادمم نگرفت من حتی شک دارم

ازمایشش دقیق بوده باشه 

پس نگران نشو چیزی نیس ان شاء الله

ن عزیز...بیخی....فقط هنو باورم نمیشع اینقد فاصلمونو/

من برای خودت فاصله گرفتم که درس بخونی 

نگار درس خوندنت برای من خیلی مهم بودش من نخواستم

مزاحمت بشم یا از وجودم و پرسیدن درس معذب بشی

وگرنه به خدای بالای سرم قسم خیلی به یادتم 

چندبار خواستم پیام بدم بهت گفتم مشغول درسی 

من هی بیام شاید ناراحت بشی🥺🥺

ن دوووور از جوووون اینجور نگو عهههه چیزی نیس دوباره حالت خوب میشه نگران نباش استرس تازع سیستم ایمن ...

ممنونم سارا...کچکرم ازت....کلی حال خوب بم تزریق کردی با حرفات..../

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ای وای  نگار مواظب خودت باش توروخدا🥺 فکرای چرت نکنیا بدتر اثر میزاره روت  خیلی از اشنا ...

ممنونم...خدا از دهنتون بشنوع.....کاش ازمایش ریم منفی باشع../

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
نمیدونم حس میکنم دارم خیانت میکنم😐😐 ی پسره ای همش میاد دایرکتم دوسته دوسپسره دختر داییمه😐 پیچید ...

نویشا جان عزیزم..از من بت نصیحت..هیچوقت وارد رابطع نشو..هیچوقتتتت....بخدا بدبخت میشی...دختر ضعیفع...گول میخورع.....بزار حس قشنگ دخترانگی بدون هیچ مزاحمی تو دلت بمونع ب همون خوبی....بقیع پسرا بخدا همشون دروغ میگن......مواظب باش/

انگگگللللل روانییییی

هار هار/

منم ی بار آزمایش خون دادم بهم گفتن مثبته دقیقا دو هفته قبل کنکورم بودش وای خیلی بد بود  خودم ن ...

خدا از دهنت بشنوع...من کلا تو اتاقم..اصلااا بیرون نمیام....ولی خب خیلی بدع خیلیییی...دعا میکنم فقط از خدا میخام ازمایش امشب منفی باشع.....خیلی میترسم خیلی/

من برای خودت فاصله گرفتم که درس بخونی  نگار درس خوندنت برای من خیلی مهم بودش من نخواستم مزاحم ...

سارا عزیز من واس چی اینجور فک میکنی....بخدا اینجور نیس.....بخدا نیس....من هیچوقت اون روزای خوبمونو یادم نمیرع...هیچوقت فراموش نکردم ک چقد خوب بودی برام.....بخدا دل  ب دل راه دارع../

نگار چ خبر تست دادی؟؟

تست ریه دادم ...اخر شب میاد جوابش/