sayedard مدیر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 عنوان چرا همه دل منومی سوزونن ? | مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 51 پست من انقدر مراعات همه رو می کنم اما همه محبت منو بر عکس جواب می دن اشکامو در می یارن .من گناهم چیه?چرا انقدر تنهام ?به خدا دلم نمی یاد نفرین کنم .عوضش دلم می سوزه اشکام بند نمی یاد ,حتی هیشکی رو ندارم دردامو بگم .چرا خدا چرااینجوریه دنیا? 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻 1399/11/18 | 15:41 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانو_20 عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 1021 من حتی ادمایی که پشت سرم حرف می زننو خیلی وقته ندیدم اما حرفاشون می یاد به گوشم می رسه همه پشت سرشون حرف زیاده و این خاله خان باجیها رو همه دارن اهمیت نده انقدر از خودت مطمئن و قوی باش که اینها برات خنده دار و مضحک باشه و آنچه ماند غم نبود، تجربه بود...
mohana_mm عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 3475 چقد شبیه منیولی من تنها نیستم خودم مهمم اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید
hani769 عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 5424 یا خودت متوجه اخلافای بدت نیستی یا پرتوقعی یا خیلی ب بقیه رو میدی دوبار حالشونو بگیر بشینن سرجاشون این دوستمون جواب سوال تورو خوب داد،دیگه نیازی نیس ما چیزی بگیم یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
baran7531 عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 1669 باجازه اسی جانیازدهمیا یا کنکوریا بیان تاپیک اخرم یه خبر فوق العاده دارم براتون فرصت محدودهه😐🤩 دوستان لطفا فقط ریپ بزنین لایک نکنید
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 همه پشت سرشون حرف زیاده و این خاله خان باجیها رو همه دارن اهمیت نده انقدر از خودت مطمئن و قوی ... حرفاشون توی زندگیم تاثیر می ذاره واسه اون ناراحتم 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 سعی کن اگه میتونی ادمای منفی رو بذاری کنار.یا کم شو!بد شو!جواب بده اما محترمانه.قوی بودن این نیس که ... حرفات درسته چون چیزی نمی گم بدتر می کنن 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 چون مراعات همه رومیکنین چی؟ 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 لازم نیس با همه مهربونم باشی دست خودم نیست خیلی وقتا تمرین می کنم جوابشو بدم ولی وقتی رودر رو می شم می گم دنیا ارزش نداره ادم بد باشه 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
somayehjj عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 10941 دست خودم نیست خیلی وقتا تمرین می کنم جوابشو بدم ولی وقتی رودر رو می شم می گم دنیا ارزش نداره ادم بد ... وا.... بی محلی کن با آدم بیشعور برا اعصاب خودت ارزش قاتل باش در پرو باش 27سالمه
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 وا.... بی محلی کن با آدم بیشعور برا اعصاب خودت ارزش قاتل باش در پرو باش واقعا زیاد روخودم کار می کنم در این مورد ورابطمو کم کردم با بعضی ها اما هنوز موفق نشدم 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
somayehjj عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 10941 واقعا زیاد روخودم کار می کنم در این مورد ورابطمو کم کردم با بعضی ها اما هنوز موفق نشدم موفق میشی یاد می گیری با هر کس مث خودش باشی 27سالمه
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 موفق میشی یاد می گیری با هر کس مث خودش باشی شاید اما موهام سفید شده درونم داره پیر می شه 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻