sayedard مدیر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 عنوان چرا همه دل منومی سوزونن ? | مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 51 پست من انقدر مراعات همه رو می کنم اما همه محبت منو بر عکس جواب می دن اشکامو در می یارن .من گناهم چیه?چرا انقدر تنهام ?به خدا دلم نمی یاد نفرین کنم .عوضش دلم می سوزه اشکام بند نمی یاد ,حتی هیشکی رو ندارم دردامو بگم .چرا خدا چرااینجوریه دنیا? 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻 1399/11/18 | 15:41 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 تو خانواده تون ارثی مو ها زود سفید میشن؟ نه 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 رو مو هات حنا بزار موهام خیلی بلنده تازمین می رسه 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
hoda_banoo عضویت: 1396/04/17 تعداد پست: 3131 عزیزم حتما کتاب نیمه تاریک وجود اثر دبی فورد رو بخر و بخون. جواب سوالت و راه حل رو دقیق بهت میده . کتاب رو از دیجی کالا هم میتونی سفارشش بدی باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 عزیزم حتما کتاب نیمه تاریک وجود اثر دبی فورد رو بخر و بخون. جواب سوالت و راه حل رو دقیق بهت میده . ک ... مرسی گل 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻
somayehjj عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 10941 موهام خیلی بلنده تازمین می رسه خب کوتاه کن بزار نفس بکشن پیش یه متخصص مو هم برو باید ب مو هات برسی 27سالمه
sayedard مدیر استارتر عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2662 خب کوتاه کن بزار نفس بکشن پیش یه متخصص مو هم برو باید ب مو هات برسی نه😱 کوتاهی مو مساویه بامرگ من به جونم بستن خیلی خوشگلن فقط دارن سفید می شن😭 🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻