2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

۳ سالش حرف نمیزنه حتی کلمه زبان بدن نداره و اشاره کردن بلد نیست بای بای نمیکنه یا دست نمیزنه هر چی ب ...

پسر من 3سالگی تازه اشاره یاد گرفت... کدوم شهری؟ کاردرمانی‌شو شروع نکردی؟ 

🖤

نه هنوز شروع نکردم پسر شما اوتیسم داره؟

تو طیفِ ولی خیلی خفیف و میتونه پیشرفت خوبی داشته باشه... اما خب از لحاظ شناختی به شدت ضعیفِ ... از لحاظ رفتاری تأخیر داشت که الآن بهتر شد...اما خب هنوز نه حرف میزنه و نه حرفامونو میفهمه... علائم اوتیسمش خیلییییییی کم شد ولی خب تنها مشکلم اینه که نود درصد حرفامونو نمیفهمه.

🖤

تو طیفِ ولی خیلی خفیف و میتونه پیشرفت خوبی داشته باشه... اما خب از لحاظ شناختی به شدت ضعیفِ ... از ل ...

میشه یه کم توضیح بدی و کمکم کنی من با گفتار درمان علایمش رو گفتم و گفته که اوتیسم ولی همسرم قبول نداره و میگه چون کم باهاش حرف زدی و تلوزیون خیلی نگاه کرده اینجوری شده مثلا من وقتی صداش میکنم اسمش رو بعضی وقتا تمام میکنه و بعضی وقتا باید دو سه بار بگم که بر گرده تمام کنه  ارتباط چشمیش جوری که مثلا وقتی براش شکلک در میارم و میخندونمش تمام میکنه یا وقتی که سرش داد بزنم نگاه میکنه  کلمه بابا و ماما رو بلده ولی به ما نمیگه فقط بعضی وقتا با خودش تکرار میکنه بعد با من و همسرمم ارتباط بر قرار میکنه میاد بغلمون خودش یا از سر و کولمون میشه بالا و میخنده ولی یادگیریش خیلی ضعیف نه چیزی یاد میگیره نه بای بای میکنه نه بوس کردن بلده  تو به پسرت چطوری اشاره کردن یاد دادی؟

۳ سالش حرف نمیزنه حتی کلمه زبان بدن نداره و اشاره کردن بلد نیست بای بای نمیکنه یا دست نمیزنه هر چی ب ...

اهان دختر منم دوسالو نیمشه پسر دوستم یماه بزرگه از دخترم شعر میخونه دخترمنم حرف میزنه ن اونطوری میترسم منم