2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۳ سالش حرف نمیزنه حتی کلمه زبان بدن نداره و اشاره کردن بلد نیست بای بای نمیکنه یا دست نمیزنه هر چی ب ...

پسر من 3سالگی تازه اشاره یاد گرفت... کدوم شهری؟ کاردرمانی‌شو شروع نکردی؟ 

🖤

نه هنوز شروع نکردم پسر شما اوتیسم داره؟

تو طیفِ ولی خیلی خفیف و میتونه پیشرفت خوبی داشته باشه... اما خب از لحاظ شناختی به شدت ضعیفِ ... از لحاظ رفتاری تأخیر داشت که الآن بهتر شد...اما خب هنوز نه حرف میزنه و نه حرفامونو میفهمه... علائم اوتیسمش خیلییییییی کم شد ولی خب تنها مشکلم اینه که نود درصد حرفامونو نمیفهمه.

🖤

تو طیفِ ولی خیلی خفیف و میتونه پیشرفت خوبی داشته باشه... اما خب از لحاظ شناختی به شدت ضعیفِ ... از ل ...

میشه یه کم توضیح بدی و کمکم کنی من با گفتار درمان علایمش رو گفتم و گفته که اوتیسم ولی همسرم قبول نداره و میگه چون کم باهاش حرف زدی و تلوزیون خیلی نگاه کرده اینجوری شده مثلا من وقتی صداش میکنم اسمش رو بعضی وقتا تمام میکنه و بعضی وقتا باید دو سه بار بگم که بر گرده تمام کنه  ارتباط چشمیش جوری که مثلا وقتی براش شکلک در میارم و میخندونمش تمام میکنه یا وقتی که سرش داد بزنم نگاه میکنه  کلمه بابا و ماما رو بلده ولی به ما نمیگه فقط بعضی وقتا با خودش تکرار میکنه بعد با من و همسرمم ارتباط بر قرار میکنه میاد بغلمون خودش یا از سر و کولمون میشه بالا و میخنده ولی یادگیریش خیلی ضعیف نه چیزی یاد میگیره نه بای بای میکنه نه بوس کردن بلده  تو به پسرت چطوری اشاره کردن یاد دادی؟

۳ سالش حرف نمیزنه حتی کلمه زبان بدن نداره و اشاره کردن بلد نیست بای بای نمیکنه یا دست نمیزنه هر چی ب ...

اهان دختر منم دوسالو نیمشه پسر دوستم یماه بزرگه از دخترم شعر میخونه دخترمنم حرف میزنه ن اونطوری میترسم منم