تو طیفِ ولی خیلی خفیف و میتونه پیشرفت خوبی داشته باشه... اما خب از لحاظ شناختی به شدت ضعیفِ ... از لحاظ رفتاری تأخیر داشت که الآن بهتر شد...اما خب هنوز نه حرف میزنه و نه حرفامونو میفهمه... علائم اوتیسمش خیلییییییی کم شد ولی خب تنها مشکلم اینه که نود درصد حرفامونو نمیفهمه.
تو طیفِ ولی خیلی خفیف و میتونه پیشرفت خوبی داشته باشه... اما خب از لحاظ شناختی به شدت ضعیفِ ... از ل ...
میشه یه کم توضیح بدی و کمکم کنی من با گفتار درمان علایمش رو گفتم و گفته که اوتیسم ولی همسرم قبول نداره و میگه چون کم باهاش حرف زدی و تلوزیون خیلی نگاه کرده اینجوری شده مثلا من وقتی صداش میکنم اسمش رو بعضی وقتا تمام میکنه و بعضی وقتا باید دو سه بار بگم که بر گرده تمام کنه ارتباط چشمیش جوری که مثلا وقتی براش شکلک در میارم و میخندونمش تمام میکنه یا وقتی که سرش داد بزنم نگاه میکنه کلمه بابا و ماما رو بلده ولی به ما نمیگه فقط بعضی وقتا با خودش تکرار میکنه بعد با من و همسرمم ارتباط بر قرار میکنه میاد بغلمون خودش یا از سر و کولمون میشه بالا و میخنده ولی یادگیریش خیلی ضعیف نه چیزی یاد میگیره نه بای بای میکنه نه بوس کردن بلده تو به پسرت چطوری اشاره کردن یاد دادی؟