2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته پیش که رسید به قیمت خودش باید میفروختی.  ما همون روز فروختیم.  امروز رو نقطه حمایت بود.  شاید از فردا مثبت شه

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا
من ابله کسعدی خریدم چقدرم تبلیغشو میکردن همه گفتن خوبه بخیر الان کلی تو ضررم اصلا ادم نمیشم من 

من که فقط منتظرم برسه به پول خودم. بردادم و فرار‌. 

دیگه اسم بورسم نمیارم 😂

وای شما هنوز منتظر مثبت شدن هستین ول کنید این دزدی بزرگ قرن توی ایران بود از از اکثر مردم خدا لعنتش ...

نتونن بخورن بخدا من روزمو با سختی شب میکنم باردارم کم میخورم گشنه میخوابم که به سر ماه برسونیم ریس جمهور رهبری همه اومدن گفتن بیایین بورس ما با حرف اونا رفتیم چطور میتونن شبو صبح کنن؟ 

من ابله کسعدی خریدم چقدرم تبلیغشو میکردن همه گفتن خوبه بخیر الان کلی تو ضررم اصلا ادم نمیشم من 

متاسفانه سر همه کلاه گذاشتن

تازه بدتر هم میشه چون الان خیلیها منتظر مثبلت شدن هستن و نمی فروشن صبر اونها تموم شه شروع کنن به فروش شاخص میاد زیر یک میلیون 

بهترین خودت باش
من که فقط منتظرم برسه به پول خودم. بردادم و فرار‌.  دیگه اسم بورسم نمیارم 😂

من ۱۰ تومن بردم الان شده ۴۷۰۰ فک کن چقدر بدبختم چقدر صبر کنم برسه به پول خودم چند سال؟ اصلا مگه سهمی هس مثبت باشه!

نتونن بخورن بخدا من روزمو با سختی شب میکنم باردارم کم میخورم گشنه میخوابم که به سر ماه برسونیم ریس ج ...

اره بخدا. همچین دل همه رو قرص کردن همه خیالشون راحت بود. سرمایشونو گذاشتن تو بورس.‌

کم استرس داستیم تو زندگی.‌اینم اضافه شد 

نتونن بخورن بخدا من روزمو با سختی شب میکنم باردارم کم میخورم گشنه میخوابم که به سر ماه برسونیم ریس ج ...

اگه با ضررش مشکلی نداری بفروش فرار کن 

دو روز مثبت میشه 10 روز قرمز فایده نداره 

بهترین خودت باش