2777
2789
اگه با ضررش مشکلی نداری بفروش فرار کن  دو روز مثبت میشه 10 روز قرمز فایده نداره

حالا من شوهرم خبر نداره بفهمه جرم میده همش امید دارم بیاد بالا لاقل یه ۶ تومن بشه 

بخدا هر روز بخاطر این کوفتی از ۷ صبح بیدارم همش خواب بورس میبینم خستم خیلی😶😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من شوهرم خبر نداره بفهمه جرم میده همش امید دارم بیاد بالا لاقل یه ۶ تومن بشه  بخدا هر روز ...

ای بابا زیاد فکر نکن اما زودتر بیا بیرون اعتماد مردم از بورس تموم شده تا چند سال دیگه که مردم باز یادشون بره یه تبلیغ کنن بعد سرشون دوباره کلاه بزارن

بهترین خودت باش
من ابله کسعدی خریدم چقدرم تبلیغشو میکردن همه گفتن خوبه بخیر الان کلی تو ضررم اصلا ادم نمیشم من 

من تو تاپیک بورس الی هی گفتم تا حق تقدمش بازه نمیزارن مثبت بشه ولی چند روز مثبت شبد و دوباره منفی شده

من خودم کسعدیح رو اون موقع با ۸۰۰ تومن و امروز با یه تومن خریدم

خدا کنه فردا دستوری بازار رو مثبت کنن

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
من تو تاپیک بورس الی هی گفتم تا حق تقدمش بازه نمیزارن مثبت بشه ولی چند روز مثبت شبد و دوباره منفی شد ...

انشالله که مثبت بشع من نگه میدارم اگه مثبتم نشه بلخره میشه انشالله که شما هم سود کنی امروز داروح دلرح خیلی منفی خوردن فکرم پیش سهم های شما بود 😓 انشالله از این بازار خراب با ضرر بیرون نریم 

انشالله که مثبت بشع من نگه میدارم اگه مثبتم نشه بلخره میشه انشالله که شما هم سود کنی امروز داروح دلر ...

واقعا ببخشین

سهم خوب بود ولی خیلی خیلی دستکاری کردن و میکنن

همین امروز الکی الکی سهام داروح رو منفی ده کردن درحالیکه قیمت داروح عالی بود و نه حتی دارو خیلی منفی خورد دارو فقط یک و نیم درصد منفی خورد

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
واقعا ببخشین سهم خوب بود ولی خیلی خیلی دستکاری کردن و میکنن همین امروز الکی الکی سهام داروح رو منف ...

باز خوبه ن بابا همون دلم به وجود شماها خوشه همین که میایم میبینم هستین روحیمو نمیبازم 

کسعدی هم الکی منفی کردن ۳ نفر اومدن قیمت ۱۸۶۰۰ گزاشتن منفی ۵ شد غیبشون زد 😐من تو کسعدی ۱۰ درصد تو ضررم که امید دارم بر میگرده انشاالله که بازار برگرده شما هم سود خوبی کنین 

ن بابا همون دلم به وجود شماها خوشه همین که میایم میبینم هستین روحیمو نمیبازم  کسعدی هم الکی من ...

ان شاءالله خدا خودش کمک کنه و به زودی بره تو سود و ضررمون کمتر بشه 

داروح امروز۲۰ نفر۲ میلیارد نزاشته بودن برا فروش تو منفی ده درصد  درواقع معلوم نیست چند تاش سهامدار خردی بود ه باشن که زیر ۱۰ میلیون و یه میلیون گذاشته باشن برا فروش

من امروز ۲ تومن بهش اضافه کردم،  آخه دلیلی نداره کمتر بیاد ولی بازم کمترش میکنن به احتمالا زیاد،  اصلا کاری به قیمت دارو ندارن و فقط ارزونتر میکنن تا ارزونتر بخرن

ان شاءالله خدا خودش کمک کنه و به زودی بره تو سود و ضررمون کمتر بشه  داروح امروز۲۰ نفر۲ میلیارد ...

بله همینطوره خیلی بی انصافن فقط به فکر منافع خودشونن انشالله که از فردا مثبت میشه من دلم روشنه به هر حال امیدوارم شما هم همه ضرر هاتونو جبران کنین