2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه زیبا رخ  منو لایک 

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا

اینام میرن داداش کوچیکه رو میبرنش تو زیر زمین لختش می کنن و دست هاشم می بندم و شروع می کنن به تهدید کردنش ولی انگار اونم شروع میکنه به فحاشی که یکی از برادر ها با سنگ ترازو می زنه تو سرشو می کشتش

اینام میرن داداش کوچیکه رو میبرنش تو زیر زمین لختش می کنن و دست هاشم می بندم و شروع می کنن به تهدید ...

واااییی ما زنا بدبختیممممم

نمیدونیم بگیم که کشتار میشه

نگیم میگن خیانتکاری

خدایا منو با رضایت کتبی  ببر

کاربر جدید نیستم ،کاربریه جدیدمه💜
اینام میرن داداش کوچیکه رو میبرنش تو زیر زمین لختش می کنن و دست هاشم می بندم و شروع می کنن به تهدید ...

وای خاک بر سرشون حالا اون یه گوهی خورده به قیمت گرفتن یه جون باید تموم بشه خاک توسر خرشون

و توی همون زیر زمین ولش میکنن و تا فرداش که بو می افته مادر شون می فهمه میره زیر زمین می بینه پسرشو و پلیس که میرسه همون اول به برادر ها شک میکنه و میره یر کارشونو دستگیرشون میکنه اما هنر اعتراف نکردن که کدوم کشته و کدوم مشارکت در قتل داشته