2777
2789
واااییی ما زنا بدبختیممممم نمیدونیم بگیم که کشتار میشه نگیم میگن خیانتکاری خدایا منو با رضایت کتب ...

خب بستگی داره با چه موجودی  باشید

زن و مردی که منطقی نیستن و به فکر قتل و خون ریزی و کشت و کشتار هستن مریض روانی هستن و مناسب ازدواج نیستن

اینا رو تو دوران آشنایی ( دوستی یا سنتی با آشنایی بلند مدت ) به راحتی میشه فهمید

و توی همون زیر زمین ولش میکنن و تا فرداش که بو می افته مادر شون می فهمه میره زیر زمین می بینه پسرشو ...

اي بابا خب فوقش قط رابطه ميكردن اون يه غلطي كرد اينا ديگه قاتل شدن 

🍃فرو شدن چو‌ بدیدی بر امدن بنگر🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا مریضن من دیدم یکی از فامیلا پسره ایقدنازه ک نگو ولی مغزش انگار مثل بچه ها بود ب زن داداشاش چشم داشت همه میدونستن این خل مغزه محلش نمیدادک از قضا ک مادرش فوت شد باباش زن گرف ابن ب زن باباشم چشم داشت ادم نمیدونم چجور میشه ایقد کثیف باشه ولی کلا هیچکی نمیزاش این بره خونش ب همه چشم داشت 

بعضیا مریضن من دیدم یکی از فامیلا پسره ایقدنازه ک نگو ولی مغزش انگار مثل بچه ها بود ب زن داداشاش چشم ...

واقعا بدبخت مریض دیگه بزنن اینم بکشن.این چه کاریه آخه .چه راحت کشتن و ولشم کردن بی غیرتا

واقعا بدبخت مریض دیگه بزنن اینم بکشن.این چه کاریه آخه .چه راحت کشتن و ولشم کردن بی غیرتا

صددرصد کسی ک ب زن داداش پیام میده این مشکل داره ایناهم نااگاهانه اومدن بیچاره رو کشتن این باید مداوا میشد البته تو عصبانیت مردا نمیتونن خودشونو کنترل کنن

واااییی ما زنا بدبختیممممم نمیدونیم بگیم که کشتار میشه نگیم میگن خیانتکاری خدایا منو با رضایت کتب ...

برادر من مستاجر بودن در یه خونه چند طبقه و برادرم بیرون شهر میره سرکار ماه به ماه میومد صاحب خونه یه شب میره پشت در خونه داداشم اینا که میدونسته اونجا نیست و به عروسمون میگه درو باز کن بیاام تو عروسمون هم میدونسته داداشم واقعا اگه عصبانی بشه ممکنه ادمم بکشه فقط اومد به بابام گفت بابامم خیلی سریع با برادرم حرف زد تا خونشونو  عوض کنن بیان نزدیک خونه ما 

صددرصد کسی ک ب زن داداش پیام میده این مشکل داره ایناهم نااگاهانه اومدن بیچاره رو کشتن این باید مداوا ...

خاک تو سرشون الان باید برن زندان تا اعدام بشن باز یه مرگ دیگه .من که حالم از این غیرت بازی های که به قیمت گرفتن جون یه جون تموم بشه بهم میخوره.الان اون عروسا خوشحالن به پدرشوهر یامادرشوهر میگفتن انترا