۱۰ ساله صبح تا شب هر روز میره خونهی مادرش و همه مواد غذایی و هرچی تو خونه شوهرش میبره واسه مامانش و خواهراش چی باید گفت چیکار باید کرد و اینکه بچه هم نداره! زن داداشمه آرزو داریم یک روز این زن تو خونش باشه داداشم هرچی زحمت میکشه خرج خانواده خودش میکنه
دیگه چقدر صحبت کنن خواستم نظر شماهم بدونم میخوان جدا بشن سر این موضوع من واقعا برای داداشم دلم میسوز ...
من نظری ندارم چون هرکس شیوه زندگیش با بقیه فرق میکنه خودم دیدم خیلی از مردا خرج خانواده زنشو میدن شاید داداشت راضیه اگرم راضی نیست و به مشکل خوردن زنداداشت اگه زندگیشو دوس داره باید مراعات کنه اگرم نداره جدا میشن دیگه
🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
دیگه بهش پول نمیده کاشکی خانوادش خوب بودن نگم براتون چقد هفت خطن و خسیس
وای اسی یاد عفریته خودم افتادم.دو هفته خراب شدن خونه ما کل خونه رو بازرسی کردن.من ی زمانی کابینتن پر از تنقلاتو چیپسو پفک بود.این عفریته خانمی ک میگم سر سفره یهو ب شوهرم گفت این همه چیپسو پفک چرا میگیرید پولاتونو پس انداز کنید.خب دور از جون اسی ب تو چ بیا برو تو ک و ن من.تو این دو هفته کل کابینت خالی شد با خاله هاش همرو خوردن دیگه هم اون کابینت پر نشد.بخاطر حرف اون عن.پس لطفا شما هم سکوت کن.بخدا ممکنه یک طرفه قضاوت کنی آهِش میگیرت
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
ببین بی خیال باش.زن و شوهر از پس هم بر میان این وسط فقط شما خراب میشی.بذار حتی جدا هم شدن هر جا نشست بگه خداییش خانوادش خوب بودن
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
زن دایی من همینجوریه ولی خب بنظرم عالیه میرن دور هم غذاشونو میخورن مگه چیه..من خودم بعضی وقتا غذا اضافه درست میکنم میریم خونه بابام برا مادرشوهرم همین کارو کردم ولی انقد ایراد گرفت و بعد غذا خوردن انقد ازمون کار کشید که خود شوهرم گفت دیگه نمیایم
عزیزم اینجا همه طرفدار عروسن بعدم در این یه مورد بسیار روشنفکر هستن و معتقدن به شما ارتباطی نداره
شیطون نکنه خواهرشوهری با طرفدارای عروس مخالفی.