2777
2789
عنوان

به زنی که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیطون نکنه خواهرشوهری با طرفدارای عروس مخالفی.

اتفاقا عروسم و خانواده همسرم خیلی هم اذیتم کردن و خواهر شوهر نیستم 

فقط منطقی هستم و همیشه خودمو حتی طرفم میذارم

خدایا شکرت واسه همه چیز 
اره ولی حق برادرم این نیست زحمت بکشه همه چیو اینا به باد بدن خانوادش نمیان خونه داداشم این میبره برا ...

عزیزم چجوری سه تا خواهرش طلاق گرفتن؟؟؟؟؟؟؟ 

خب معلومه این خانواده مشکل دارن دیگه نمیشه مه یهو همشون شوهر بد گیرشون اومده باشه یه چیزی بوده دیگه

خدایا شکرت واسه همه چیز 
اتفاقا عروسم و خانواده همسرم خیلی هم اذیتم کردن و خواهر شوهر نیستم  فقط منطقی هستم و همیشه خود ...

خب قبول داری اذیتای خانواده همسرت دخالت بوده پس خیلی چیزا ب اونا ربطی نداشته اگه اونا هم میگفتن ب ما چه شمای عزیز شاید اذیت نمیشدی گلی.ولی امیدوارم اعمال هر کسی بهش برگرده.شاید اونوقت دیگه خیلیا اذیت نشن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

چرا دخالت میکنی به شما مربوط نیست  داداشتم درددل کرد بگو به ما ربط نداره خودتون میدونید سرت ...

چرا باید سر من بیاد فرض کن مهمون اومده خونشون داداشم میگه تازه گوشت خریدم گذاشتم دیدم هیچی تو یخچال نیست خانوم برده برا مامانش الان میخوام بدونم شماهم همچین کاری میکنین؟! 

دختر شیطونشونم;)
فکر کنم یه کم بزرگ نمایی کردی. 

عین حقیقته الان شما فکر میکنید من خواهر شوهر بدیم اصلا اینطوری نیست من ۶ ماه ۶ ماه داداشمو نمیبینم خونشون نمیرم کاریم ندارم ولی همش فامیلا خودش اونم وقتی داداشم خونه نیست میریزن اونجا 

دختر شیطونشونم;)
خب قبول داری اذیتای خانواده همسرت دخالت بوده پس خیلی چیزا ب اونا ربطی نداشته اگه اونا هم میگفتن ب ما ...

من تو سوال استارتر هنوز چیزی از دخالت نمیبینم 

فقط اومده میگه عروسمون اینجوریه 

کم کم دارم میفهمم که اینایی که میان تو سایت از خانواده شوهر بد میگن واقعا واقعا کارای خودشونو نمیگن 

بعضیا در جواب کارهای زشتیون اذیت میشن 

منم اگر همه بهم حق نمیدادن و شوهرم اینجور پستم نبود حتما به خودم شک میکردم که شاید منم اشتباه کردم 

بعدم هر خواهر دلسوزی نگران زندگی برادرش هست 

خدایا شکرت واسه همه چیز 
چرا باید سر من بیاد فرض کن مهمون اومده خونشون داداشم میگه تازه گوشت خریدم گذاشتم دیدم هیچی تو یخچال ...

خیر من چنین کاری اگر شوهرم نا راضی هسا دزدی میدونم

خب شوهرم دقت کرده کی رو بگیره

روز اول براش مهم بوده

شما دقتنکردین روز اول به این مساۓل

حالا دیگه زنش هست

اینم چیزی نیست که با صحبت و مشاوره حل نشه

داداشتم مرد خوبی نیست مثل زنشه چون اگه خوب بود چقلی زنش پیش خانوادشنمیکرد که خواهرش امروز بشه دایه ی مهربون تر از مادر

میرفت پیش مشاورو متخصص

چون با این غیبت و بدگویی اگه زنش اصلاح هم شه دیگهنگاه شما و مادرت و نگرشتون بهش تغییر کرده تا ابد

پس تربیت خودتونم اشتباهشاندازه تربیت اشتباه زن داداشته

هیچ گناهی از گناه دیگه بدتر یا بهتر نیست عزیز دلم

غیبت چغلی و تنگ جادوگر زدن همونقدر گناهه که بردن وسایل خونه بدون رضایت شوهر پیش کسی دیگر

ولی ما بامتهم کردن دیگری

سعی در موجه بودن خودمون داریم اما بدون از گناه داداشت و شما چیزی کم نشده

دخالت نکن خواهرم

این خلخانوم داره اشتباه میکنه قاتل جانی معتاد تیست که بخاطرش جدا شن

وگرنه دنیا چنان تورو توی شرایطی قر ار میده که به زودی ایمان بیاری در تاریکی همه ی ما شبیه هم هستیم 

دخالت نکنخواهرم 

توی زندگیش سرک نکش

نشو دایه ی مهربون تر از مادر

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
عزیزم چجوری سه تا خواهرش طلاق گرفتن؟؟؟؟؟؟؟  خب معلومه این خانواده مشکل دارن دیگه نمیشه مه یهو ...

اره برای اینکه همشون اینطورین بعدم این خانوم ۱۰ سال از داداشم بزرگتره بخدا با دعا انداختن به ما تمام خواهراش طلاق گرفتن ما در کل خانواده‌ی آرومی هستیم ولی اینا آدمو میخورن

دختر شیطونشونم;)
بعدشم شاید خانواده دختره خیلی به داداشت اینا میرسن.ببین ی نفرو میشناسم خانواده دختر خیلی حامی دختر و ...

😂😂میرسن؟ دلم میخواد حرفای داداشمو گوش بدی تو این ده سال آب از دست اینا نچکیده 

دختر شیطونشونم;)
باید به خواهر شوهرش گفت فضولیش به تو نیومده خودش می دونه و شوهرش و وجدانش 

چرا اتفاقا باید حساب همچین عروسی رو گذاشت کف دستش که زندگی فقط خونه‌ی مامان مزخرفش خلاصه نمیشه و عاقبت همچین زنای بی مسولیتی طلاقه وسلام.

دختر شیطونشونم;)
پول ندارن؟ این عین غارتگرا میمونن از اونان که نون نمیخورن از بر داماد میخورن پول خودشون جمع میکنن

لابت ندارن وگرنه نمیان منت دامادشون رو بکشن

بعدشک زندگیه برادرتونه خودشون راحت میتونن مشکلاتشان رو حل کنن بهتره شما دخالت نکنید

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید