2777
2789
عنوان

به زنی که ...

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 56 پست
دیگه چقدر صحبت کنن خواستم نظر شماهم بدونم میخوان جدا بشن سر این موضوع من واقعا برای داداشم دلم میسوز ...

من نظری ندارم چون هرکس شیوه زندگیش با بقیه فرق میکنه خودم دیدم خیلی از مردا خرج خانواده زنشو میدن شاید داداشت راضیه اگرم راضی نیست و به مشکل خوردن زنداداشت اگه زندگیشو دوس داره باید مراعات کنه اگرم نداره جدا میشن دیگه

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه بهش پول نمیده کاشکی خانوادش خوب بودن نگم براتون چقد هفت خطن و خسیس 

وای اسی یاد عفریته خودم افتادم.دو هفته خراب شدن خونه ما کل خونه رو بازرسی کردن.من ی زمانی کابینتن پر از تنقلاتو چیپسو پفک بود.این عفریته خانمی ک میگم سر سفره یهو ب شوهرم گفت این همه چیپسو پفک چرا میگیرید پولاتونو پس انداز کنید.خب دور از جون اسی ب تو چ بیا برو تو ک و ن من.تو این دو هفته کل کابینت خالی شد با خاله هاش همرو خوردن دیگه هم اون کابینت پر نشد.بخاطر حرف اون عن.پس لطفا شما هم سکوت کن.بخدا ممکنه یک طرفه قضاوت کنی آهِش میگیرت

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

فکر کنم یه کم بزرگ نمایی کردی. 

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
اخه دلم میسوزه :(

ببین بی خیال باش.زن و شوهر از پس هم بر میان این وسط فقط شما خراب میشی.بذار حتی جدا هم شدن هر جا نشست بگه خداییش خانوادش خوب بودن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

همه دخترا تقریبا همینکارو میکنن ولی به شوهراشون اجازه نمیدن یه چوب کبریت به خانواده خودش بده حتی سال ...

اره ولی حق برادرم این نیست زحمت بکشه همه چیو اینا به باد بدن خانوادش نمیان خونه داداشم این میبره براشون سه تا خواهر طلاقی داره با یه مادر جادوگر

دختر شیطونشونم;)

زن دایی من همینجوریه ولی خب بنظرم عالیه میرن دور هم غذاشونو میخورن مگه چیه..من خودم بعضی وقتا غذا اضافه درست میکنم میریم خونه بابام برا مادرشوهرم همین کارو کردم ولی انقد ایراد گرفت و بعد غذا خوردن انقد ازمون کار کشید که خود شوهرم گفت دیگه نمیایم

دیگه چقدر صحبت کنن خواستم نظر شماهم بدونم میخوان جدا بشن سر این موضوع من واقعا برای داداشم دلم میسوز ...

چرا دخالت میکنی

به شما مربوط نیست 

داداشتم درددل کرد بگو به ما ربط نداره خودتون میدونید

سرت میادا

اصلا و ابدا به شما مربوط نیست دوست عزیزم

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
عزیزم اینجا همه طرفدار عروسن بعدم در این یه مورد بسیار روشنفکر هستن و معتقدن به شما ارتباطی نداره

شیطون نکنه خواهرشوهری با طرفدارای عروس مخالفی.