2821
2789
عنوان

زایمان

431 بازدید | 13 پست
سلام میخواستم از تجربه شما استفاده کنم دکتر تاریخ سزارین منو سی شهریور زده تاریخ سونو طبیعی 5مهره حالا من امروز وارو هفته 37شدم و چون شهرستلنم و برای زاینان میرم شهر خودمون امروز پیش ماما بودم گفت باید زودتر بری وگرنه ممکنه دردت بگیره و اینجا باشی بنظر شما چند روز زودتر برم بهتره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من تاریخ طبیعی 31 شهریوره 22 سزارینو زده اونم بخاطر اینکه خودش تا 21 مسافرته نامه بیمارستانمو بهم داد چون گفت شاید زودتر بیاد و من نباشم
دخترم نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست گوش کن . . . نبض دلم زمزمه اش با تو یکی ست
دقیقا شرایطمون یکی هست. با یک روز اختلاف. برا من 29 شهریور زده .
🌺🌺🌺🌺🌺🌺دنی مزون واردات مستقیم لباس ترک سیسمونی ، با قیمت های بسیار مناسب، جنس عااالی ترک تضمینی صد در صد کانال https://tlgrm.me/sismonistanbul  8 شماره تل گرام : 09147131382  . ارسال با پست و پیک داریم ... اینستا: danimezon2018
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  11 ساعت پیش