2777
2789
عنوان

راز

210 بازدید | 15 پست

بچه ها ی سوال داشتماگه یکی از عزیزانتون کاری رو انجام میداد که به زندگی هر دوتون مربوط می شد و ضرر رسان بود و هر چقدر اون عزیزتون رو نصیحت می کردید گوش نمی داد برای درد و دل  و کمک به دوست خودتون و ی نفر دیگه که به هر دوی شما اهمیت میده اون راز رو می گفتید ؟

من شخصیتم درونگراس .کلا سعی میکنم حرف زندگیمو جایی نزنم .چون بر علیه خودم استفاده میکنن ی روز

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میگفتم ..چون چنین چیزی برای من هم بوجود اومد و کاشکی با درگیر کردن بزرگترها جلوش رو میگرفتم تا یک فاجعه نشه

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

نه عزیزم نگو طرف ب تو اعتماد کرده اگ خودش میخواس ب همون شخص سوم میگفت نکنی اینکارو ک از نظر من راه بخشیدنی برات نمیمونه

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
حتی اگه به ایندتون بستگی داشته باشه و دیگه از اعصاب خوردی و ناراحتی رو به انفجار باشید؟

اره حتی اگ پای جونمم بود نمیگفتم اینده ک چیزی نی من جونمم برا حرف دل طرف میدم

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
نه عزیزم نگو طرف ب تو اعتماد کرده اگ خودش میخواس ب همون شخص سوم میگفت نکنی اینکارو ک از نظر من راه ب ...

اعتمادش رو از دست بدم بهتر نیست تا اینکه در اینده صدمه ببینه و ناراحتیش رو ببینم؟

اعتمادش رو از دست بدم بهتر نیست تا اینکه در اینده صدمه ببینه و ناراحتیش رو ببینم؟

اعتمادد؟؟؟من باشم دیگ نگاهتم نمیکنم اگ ب یکی دیگ گفتیو براش بدتر شد چی؟نذار با اینکارت ادم بده شما بشی من الان جای اون طرف داغ کردم 

نیاز نیس فکر ایندش باشی رار نگهدار خوبی باش

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍