2777
2789
عنوان

از حرصم استوری گذاشتم

935 بازدید | 109 پست

بچه ها خواهر شوهرم نذری درست کرده قیمه به همه داده خونه منم دور نیست یه کلمه به من نگفته یا برام بذاره چون من زیاد میرم اونجا به پدرشوهرم سر میزنم. بعد دیروز همش داشتن قیمه قیمه میکردن فهمیوم نذری داده راستش منم هوس کردم از حرفاشون بعد خواهر شوهرم گفت چون تو رژیم داری بهت نگفتم😐 منم واسه مامانم تعریف کردم اونم امروز برام قیمه پخت منم عکس از میز گرفتم نوشتم قربونت برم که تا هوس میکنم برام درست میکنی . بنظرتون منظورو رسوندم به خواهر شوهر؟ خیلی دلم شکست راستش . از جاریم کلی معذرتخواهی کرد که برای خواهر جاریم نتونسته قیمه بفرسته خیلی دلم شکست 

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

بنظرم حرکتت اشتباه بود 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو من هیچی

برای برادر خودت هم نفرستادی

نذری که توش این همه داستان و دلخوری باشه و ریا

قبول نیس بی شک

هر چقدر گذشته ها بد بوده ولی....  باز نیست مثل ما توی این محدوده....                   همه چیزو واسه اینکه دلت کنار دلم باشه من ساختم...    کی گفته اونایی که مال همن اونایی که عاشقن باختن؟!........                    اما من باختم💔💔     

وظیفه داشت بفرسته حالا یا میخوری یا نه ولی کلا برات مهم نباشه رفتار بقیه 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

نباید اینکارو میکردی خودتو کوچیک کردی که

آخه یه قیمه ست چه ارزشی داره

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اخه عزیزدلم بنده خدا فک کرده رژیم داری نمیتونی بخوری

ببخش و بگذر

خیلی پیچیده نیس ب خدا این چیزا

من مسلمان نیستم دوست عزیزم، گرایش دینی من با اکثریت ایران متفاوت است پس نظرهایی که میگذارم خالی از در نظر گرفتن مذهب تشیع یا تسنن و در کل اسلام است،بنابراین به خشونت و اهانت و تحمیل در پذیرش دین خود نسبت به بنده نپردازید!