2777
2789
عنوان

شب ها......

| مشاهده متن کامل بحث + 2557 بازدید | 64 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگران چون بروند از نظر از دل بروند

تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی🖤

مولانای-جان#  

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤
اخ چقد درست

دختر جوجو مشکلت حل شده با عشقت؟

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید 

کاش دل حالیش بشه کاش عقل به دل پیروز بشه 

به این فکر کنید هر دلتنگی یه ناراحتی میاره

هرناراحتی هورمونای هیستریک تو بدن تولید میکنه...

هر هرمون هیستریک اسیب به قلب...

و قلب؟ قلب اسیب میبینه...

پس زنده اییم و زندگی کنیم

عمو اصغر 😐😶
باید بتونی کنترلش کنی... کدومتون قده من دلتنگید؟! البته فقط روی صحبتم دلتنگایه پارتنرانس ۹۹ ...

منم برای کسی که با تموم وجود عاشقم بود قیافه گرفتم و پسش زدم.ولی الان جوری دلتنگشم که فقط خدا میدونه

هععععی💔

صدرصد ولی یواش یواش اکی میشه

منم ضربه خوردم ولی بعد ۷ سال نه به کسی اعتماد میکنم نه اجازه میدم کسی وارد زندگیم بشه. واسم اصلا فرقی نداره  وقتی یکی زندگیمو به جهنم کشید اونم هم جنس اونه که فکرمیکنه قدرتش تو بازوهاشه .... خیلی متاسفم واسه خودم که همه اعتمادمونه تنها نابود کرد بلکه باعث شد اززندگی مشترک از واژه همسر بیزار بشم دلم خیلی پره خیییلی...

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 
باید بتونی کنترلش کنی... کدومتون قده من دلتنگید؟! البته فقط روی صحبتم دلتنگایه پارتنرانس ۹۹ ...

وااای اره واقعا منم یه جا خوندم ک میگف بدتر ازین ک یه نفر ترکت کنه اینه ک خودت ترکش کنی.ببخشید میشه بگید ینی چی؟ینی ترک کردید کسیو؟

به این فکر کنید هر دلتنگی یه ناراحتی میاره هرناراحتی هورمونای هیستریک تو بدن تولید میکنه... هر هرم ...

درست میگی واقعا منکه کلا قلب ندارم دیگ.. یه مشت خونه... جالبه بدونیم واقعا وقتی قلب بشکنه.. خونریزی میکنه

ن ۳ماه میشه کاتیم.هوف خیلی دلتنگم

درکت میکنم فدا  یه راهی پیدا کردم من

اسمم مهنا نیست مادربزرگم که فوت شده همیشه اشتباهی به این اسم صدام میکرد منم اینو گذاشتم لطفاً برای مادربزگم صلوات بفرستید