شما خونریزی هم داشتید تاحالا ؟من چندتا ضایعه هم زده بیرون ی زخم انگار داخله ک با دفع خونریزی میکنم
اره یه بار خونریزی داشتم درد و سوزش اصلا نداشتم اما چند وقتیه سوزش هم دارم.... چون پماد استفاده نمیکنم.تو گوگل زده بود که الوئه ورا و روغن نارگیل خوبع برا این
هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)
تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃. تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃
تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃. تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃
سلام،برای هموروئیدباید پیش جراح کولورکتال بریدبهترین جراح کولورکتال برای این کاردکتر منوچهری هستش د ضمن میتونید توسایت آپارت نام دکتر شهرام منوچهری را جستجو کنید که يک سری ویدئو میاد ۴ تا از ویدئو ها مربوط به هموروئیدهست ببینید متوجه میشید،در ضمن دکتر منوچهری یک ویدئو هم درمورد توضیح رشته کولورکتال گذاشته که کامل به همه سوالات شما پاسخ داده عزیزم اونا رو ببینید و من راهم دعا کنید