2777
2789
چشم عزیزم دعات میکنم فقط کدام استان هستند من میتونم برم کرمان و یزد  خودتون از ببمارهاشون بودی ...

ما تهران هستیم ،دکتر منوچهری هم تهرانه استاد دانشگاه بقیه ا... هستش،توو فامیل ما یبوست واین جور دردا زیاده وهرکس  توو فامیل مشکل کولورکتال داره میره پیش ایشون کارش عالیه ،درضمن میتونی اینترنتی هم ازش راهنمایی بگیری فکر میکنم توو زوپ بود .

چشم عزیزم دعات میکنم فقط کدام استان هستند من میتونم برم کرمان و یزد  خودتون از ببمارهاشون بودی ...

خودمو جراحی نکرده ولی برای هموروئیدیه بار رفتم پیشش بدون عمل خوب شدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمو جراحی نکرده ولی برای هموروئیدیه بار رفتم پیشش بدون عمل خوب شدم.

بنظرت من احتیاج ب جراحی دارم؟شما درچه حد بود هموروییدتون خونریزی هم داشتید یا نه ک بدون عمل خوب شدید 

بنظرت من احتیاج ب جراحی دارم؟شما درچه حد بود هموروییدتون خونریزی هم داشتید یا نه ک بدون عمل خوب شدید ...

خونریزی هم داشتم ولی به سن هم ربط داره مسن ترها کولونوسکوپی هم میخوان شما این ویدئو های آموزشی دکتر منوچهری رو ببینی کامل همه چیز رو توضیح داده عزیزم

کاربلده؟خانمه یا آقا

من تو سایت نگاه کردم 

نظرات مثبت راجبشون خیلی زیاد بود 

وقتی هم مشکلمو گفتم بدون معاینه فهمید داستان چیه 😅

آقا هستن 

سن بالا 

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃