2777
2789

سلام به همگی خانما

اینجا تاپیک حجاب هست 

میتونید تجربیاتتون بگید 

مثلا کدوم چادر یا عبا راحت ترید

یا خاطرات و حس خوبتون وقتی چادری شدید 

روایات و...

من خودم چند تا روایت میزارم 

میشه واسه حاجتم صلوات بفرستید؟ خدایا شکرت..

۷-رسول خدا(ص) از حضرت جبرئیل(ع) سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. (یکی از آنجاهایی که فرشتگان می‌خندند) زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنگ نشه صلوات

نه به حجاب اجباری ✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
جنگ نشه صلوات

جنگ‌ چرا؟

هرکی خودش انتخاب میکنه چجوری باشه

کسایی که دوست دارن چادری میشن 

کسایی که دوست دارین لخت میرن بیرون

کسایی که چادر رو دوست دارن بیان

کساییکه دوست ندارن نیان

جنگ‌ چرا؟ هرکی خودش انتخاب میکنه چجوری باشه کسایی که دوست دارن چادری میشن  کسایی که دوست دار ...

عزیزم اینجا راضی نیستن تاپیک حجاب بزنی 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   
نه به حجاب اجباری ✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻

عزیزم دعوا درست نکن 

هرجوری دوست واری باش

مجبور نیستی بیایی تو اینجور تاپیکا

عزیزم دعوا درست نکن  هرجوری دوست واری باش مجبور نیستی بیایی تو اینجور تاپیکا

عزیزم اینجا سایت عمومیه و به هم باید احترام گذاشت 

عزیزم دعوا درست نکن  هرجوری دوست واری باش مجبور نیستی بیایی تو اینجور تاپیکا

توام مجبور نیستی اینجور تاپیک بزنی 

عزیزم اینجا سایت عمومیه و به هم باید احترام گذاشت 

بله موافقم

واسه همین میگم دعوا درست نکن

من خودم خیلی دوست بی چادر دارم

و به هم احترام میزاریم

ولی خودم چادری م