بله موافقم واسه همین میگم دعوا درست نکن من خودم خیلی دوست بی چادر دارم و به هم احترام میزاریم ول ...
دعوا درست نمیکنم مثل اینکه انتقاد پذیری نیستی
حجاب اصلا اجباری نیس
اولا خودت تاپیک ایجاد کردی موجب جنگ میشه شاید خیلیا از این تاپیک خوشش نیاد
خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊
اگه راست میگی انتقاد پذیر باش و حجاب رو به مردم زور نکن
خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊
دوستان من خیلی وقته تو سایتم هرکی امضاش صلوات یا دعا بوده خوندم اگه امضاتون دعا بوده و اتفاق مورد نظر براتون افتاده بهم بگین تا دلم وا شه😐😐😐 🌌الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الله 🌌 راستی من ۱۷ سالمه اگه ازم بزرگترین نصیحتم کنین😐 حس میکنم زیاد عاقل نیستم😀💔