2777
2789
عنوان

دکتر الهام نقشینه اصفهان😳

423 بازدید | 4 پست

بچه ها خواهشن اگه کسی رفته بگه چطوره 

خداوکیلی اگه میدونید و جواب ندید خیلی بدید☹

تعداد رای : 4
نظرسنجی
دکتر طاهریان
1
25%
دکتر محرابیان
1
25%
دکتر احمدی و کلانتر
0
0%
دکتر نقشینه
2
50%
خواهشا همین الان که امضارو میبینی دعا کن منم حس مادر شدن و تجربه کنم🙏🏻🤱🏻
نقشینه خیلی تعریفشو شنیدم دکتر من بود برای لاپارای خارج رحم که داشتم ولی کلانتر میگن تومشتاق عالیه

ممنونم که ج دادید❤

خواهشا همین الان که امضارو میبینی دعا کن منم حس مادر شدن و تجربه کنم🙏🏻🤱🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نقشینه خیلی تعریفشو شنیدم دکتر من بود برای لاپارای خارج رحم که داشتم ولی کلانتر میگن تومشتاق عالیه

کلانتر افتضاحه. کیست منو تشخیصه ساده داد، آب کیستو دستیارش الهه رفائی بدون بیهوشی با سرنگ کشید، از اونروز درد سیاتیک گرفتم و کیستم یکساله بیست و سه سانت شد. الانم کمردرد گرفته، کاراشو میده دست دکترای تازه وارد و مُهر خودشو میزنه. رفتم پیش طاهریان، اول لاپاراسکوپی کرد.به گفته پرستار، تو اتاق عمل خیلی ازم خون رفت، بعدم که اومدم بیرون سوند بهم وصل بود و کلی خون ازم میرفت و همش حالت تهوع و تهوع داشتم، پرستار بخش گفت یه رگ پاره شده و فرداش جراحی باز کردن. موندم چنین سایز کیستی رو چطور با لاپارا خارج‌ کرده، چرا از طریق جراحی باز خارج نکرد!!! اینا که یعنی دکتر خوباشون بودن، اینطوری کردن😑

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خودش اتفاق می افتد، باغبان اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند⏳ خدایا شکرت، متاسفم، لطفا منو ببخش، سپاسگزارم دوستت دارم 💞