ارههه آدم غرورش خورد میشه عیبشو تو صورتش بگن الانم طفلکی دوستم افسرده ی شدید شده نمیدونم براش چی کا ...
آخی . بنظرم بهترین کاری که شما میتونی براش انجام بدی اینه که کمک کنی وقت روانشناس بگیره بره پیش تراپیست. فک کنم جلسه ای 70 تومن باشه و میتونه هر ماه دو بار بره. یا چند بار جلسات پشت سر هم بره بعدش که افتاد رو غلتک کمتر کنه
این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
چرا؟ باید بره. میتونه دو لایه ماسک بزنه دستکش دستش کنه، برگشتنی هم دستاشو چنبار بشوره. من دکتر رفتم تو این بحران کرونا، حتی دندون پزشکم رفتم، مسافرت اجباری رفتم. نمیشه زندگی رو تعطیل کرد به خاطر کرونا
این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...
سلام دوستان گلم واقعا علم پیشرفت کرده که میتونیم جلوی ریزش موهامون رو با یه محصول با قیمت مناسب بگیریم واز کم پشتی و زشت شدن سر مون جلوگیری کنیم من برای حل مشکلم با راهنمایی دوستم وبا کمک این پیج به خواستم رسیدم. شما هم اگر این مشکل رو دارید حتما یه سری به این پیج بزنید اگه بدونین چقدر عالی مشکل من که حل شد آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم انشالله به نتیجه دلخواهتون برسید 🤩🤩🤩🥰mojezeye_zibayi98@