2789
عنوان

دختر کچل

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 34 پست
یعنی چی دکتر باشه.مجبوری .حرف زدن بلد نیستی

دکتر باشی از این ایرادا داشته باشی اوکیه، باز جایگاه اجتماعی داری و خواستگار داری. چون مثال عینی داریم تو فامیل

حالا کجای حرف من به شما برخورد؟ شمام مجبور نیس جواب هر پستی رو بدی وقتی اصلا منظور طرف رو نفهمیدی

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزدلم  من دختر سوم یه خانوادم! که طرد شدم و چند روز بعد زایمان مادرم  به مادرِپدرم ...

عزیزم

خوشحالن سختی هات تموم شد 

ایشالا یه خانواده شاد باشین همیشه و تنت هن سلامت باشه 😢♥️🌸🌿

من از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ، کس نمیگیرد بدین بالا نشینی ها  در راه شناخت دین هستم و تیکرم برای اونه ( دیدن این فیلم جرم است) رو حتما ببینید خواهرانه بهتون پیشنهاد میکنم من اصلا مذهبی نیستم من فقط به خالقم معتقدم انقدر درگیر پول جمع کردن شدیم که داشتم فکر میکردم چند نفرمون امام حسین و به سکه ی طلا میفروشیم!!! فرق ما با مردم جاهل اون زمان چی هست؟ نیاز جنسی داری؟ امکان ازدواج نیست؟ هر منطقی میگه یه طوری باید تخلیه ش کنی یا این ک عذاب بکشی، خدا تو قرآن میگه تو پاکدامن باش من تو رو از درون بی نیاز میکنم، آقا مگه من درون تو اون میل جنسی رو نذاشتم؟ خودم میدونم چطوری تو رو آروم کنم اگه عفیف باشی🤗 دوست داری همسرت پاکدامن باشه در آینده؟ خدا تو قرآن میگه خوب ها رو نصیب خوب ها میکنم بد ها رو نصیب بد ها، اگه میخوای شوهرت یا زنت عفیف باشه، باید خودت پاک باشی، نمیشه همه چرخ هاتو بزنی بگی بعد ازدواج همه رو قیچی میکنم😉کاربری قبلا دست دو نفر بوده و من سومی هستم 😇💐
دکتر باشی از این ایرادا داشته باشی اوکیه، باز جایگاه اجتماعی داری و خواستگار داری. چون مثال عینی دار ...

شما دیدی کسی که از این مشکلا داشته باشع ولی ازدواج خوب کرده؟ 

عزیزم خوشحالن سختی هات تموم شد  ایشالا یه خانواده شاد باشین همیشه و تنت هن سلامت باشه 😢♥️🌸..

ممنونم عزیز دلم الهی تنت سالم باشه ♥️🌹

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
شما دیدی کسی که از این مشکلا داشته باشع ولی ازدواج خوب کرده؟ 

بله. دو مورد، البته دکتر هستن و خب وقتی جایگاه اجتماعی خاصی داشته باشی چشم دیگران رو بعضی از به اصطلاح عیب و ایرادای آدم بسته میشه

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
وضع مالیش معمولیه

بنظرم سعی کنه اولا خودش رو بپذیره همینجوری که هست وقتی خودش رو همینجوری قبول کرد ناخودآگاه شاد میشه و روحیه ش بالا میره و انرژی داره. به جای غصه خوردن هم تلاش کنه جایگاه اجتماعی و شاید حتی قیافه و چهره ش رو بهتر کنه. بعضی وقتا لازمه برای مقبول تر بودن یه دستی به سر و گوش خودمون بکشیم چون جامعه ما اینجوریه.

والا من وضع مالیم صفره ولی قیافه دارم اما صب تا شب تو خونم. چه فایده داره؟! هیچی

بنظرم سعی کنه اولا خودش رو بپذیره همینجوری که هست وقتی خودش رو همینجوری قبول کرد ناخودآگاه شاد میشه ...

طفلکی دوستم خیلی تلاش میکنه تو دانشگاه باهاش آشنا شدم

جلو چشم خودم چند بارچند نفربهش گفتن چرا تو این سن تاتو کردی

و هر دفعه دوستم بهم میریخت‌ الان ی مقدار رفته تو فاز افسردگی 

طفلکی دوستم خیلی تلاش میکنه تو دانشگاه باهاش آشنا شدم جلو چشم خودم چند بارچند نفربهش گفتن چرا تو ای ...

اخی. بگه به شما چه؟ مشخصه اعتماد به نفسش کم شده شاید حتی از دست رفته. البته اعتماد به نفس شاخه های مختلفی داره. تمرین عزت نفس و اعتماد به نفس هست تو نت، رایگانه، معمولا سی روزه هست تا در عرض یه ماه اعتماد به نفس از دست رفته برگرده

ببخشیدا بعضی وقتا باید کوبید دهن اونی که از آدم سوالای اینجوری میپرسه.من تازگیا یاد گرفتم جواب ملت رو بدم، چون اگه جوابشون رو ندی بیشتر میخوان لِهِت کنن

متاهلی عزیزم؟  تو خونه موندن کلا آدمو دپرس میکنه

نه من مجردم. همش تو خونه م. آره بدجوری داغونم کرده

اخی. بگه به شما چه؟ مشخصه اعتماد به نفسش کم شده شاید حتی از دست رفته. البته اعتماد به نفس شاخه های م ...

ارههه آدم غرورش خورد میشه عیبشو تو صورتش بگن

الانم طفلکی دوستم افسرده ی شدید شده نمیدونم براش چی کار کنم