خانما اگه ی برادرشوهر داشته باشین ک زن باز باشه و البته مجرد بعد شماره شوهرتونم بده به دوست دخترش اونم زنگ بزنه به شوهرتون با عشوه حرف بزنه بگه خواستم بهتون زحمت بدم فلان ناراحت نمیشین چیکار میکنین
😐😐جرش میدم این چه کاریه اگه کاری داشته باشه میتونه شماره تورو بده من دوست صمیمی شوهرم که دوست دختر داره شماره منو دادگفت اگر یه وقت کاری چیزی نبودم به خانومش زنگ بزن
مامانم امده میگه تایپیک سر کاری بزن مردم چهار تا فحش ب عمت بدن بخندیم🤣دیگ به بزرگی خودتون ببخشید..این روزا انقد بهداشت نگرانمه و پیام میده هیچکس نگرانم نیست😑 طرز رانندگی من اینطور که من میرونم بقیه سعی در نجات جونشون خواهند داشت😑الکی مثلا ماشین داریم🙃🤣اینم بگم عاشق لک و لر و کرد ها هستم و دوستدار بقیه ی اقوام ...عاشقتونممممم دوستای خوبم
تیکرم به وقت مرخص شدن پسرامه 💔بله من یک جفت دوقلو دختر دارم وقتی دوقلو هام ۲ ماه بودن بازم باردار شدم اونم دوقلو خداخواسته بود قصدم سقط بود اما الان عاشق پسرامم پسرام ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۲۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومدن میشه برای سلامتی هر ۴ تاشون صلوات بفرستین ممنونتونم به امید روزی که پسرامم ببرم خونه و هر۴ تا بچمو صحیح و سالم بزرگ کنم